Új HARLEY-DAVIDSON motoros kollekció

Az új Harley-Davidson motoros ruhakollekció izgalmas választékkal jelentkezik a 2011-es szezonban. Az időjárás változékonyságát szem előtt tartva mindegyik viselet megtervezésénél, a komfortérzet, a jól szellőző anyagok és a védelem volt a legfőbb szempont. A Harley a kollekció megalkotásánál egyaránt gondolt a nőkre és a férfiakra is, így a kínálatban a bőrkabátok, ingek, strasszköves ujjatlan pólók és kis táskák is megtalálhatóak.

A speciális cutting edge technológiával készült ruhadarabokat a klasszikus H-D motívumok mellett a modern elemek is jellemzik.

A jellegzetes motoros férfi bőrkabátok a nyári forróságra való tekintettel légáteresztő és nedvszívó tulajdonsággal bírnak. A feltűnőbb darabok kedvelőinek a cég a Half Mile névre keresztelt dzsekit ajánlja, amelyet a salakmotoros versenyruhák stílusa jellemez, aki viszont a letisztultabb dizájnt részesíti előnyben, annak a részletes kidolgozottsággal rendelkező Backstretch Mesh modell lehet a legjobb választás. A többfunkciós, kivehető bélésű Passage dzseki nélkülözhetetlen esős időben. A switchback technológiának köszönhetően elülső része eltávolítható, az alatta található hálós anyag révén pedig kitűnően szellőzik. A kabáton elhelyezett extra zsebek további protektorelemek elhelyezésére alkalmasak, így erősebbé tehetjük  a védelmet is.

A Harley kínálat egyik különlegessége a nedvesség álló Deceiver bőrmellény, amely lyukacsos felületének köszönhetően forróbb napokon is hűvösen tartja viselőjét. A mellényt finom grafikai vonalak díszítik, amelyek a Scotchlite fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően éjjel is jól látszódnak. A rövid ujjú ingek a perzselő napok egyik legfontosabb kellékei. A fehér és szürke színben kapható Performance Colourblocked modellek kitűnően szellőző, speciális anyaga nedvszívó és 96 százalékos UV szűrő tulajdonsággal rendelkezik. A Garage Shirt ingek jellegzetessége a retro dizájn, amelyek a hátukon található logóval hűen tükrözik az 1950-es, 60-as évek H-D viseletét. A harmonikus megjelenés kulcsa a kiegészítőkben rejlik. Idén a cég a hagyományos bőrövet fekete fém betűkből kirakott, szegecsekkel díszített Harley felirattal látta el.

A tűző napsugarak ellen optimális megoldást nyújt a baseball sapka, amelynek hosszanti csíkos dizájnját a Harley dicsőséges verseny múltja ihlette. A női kollekció kínálatában szintén megtalálhatók a bőrdzsekik. A feltűnő mintával díszített, jól variálható darabok nem csak motorozáshoz alkalmasak, hanem hétköznapi viseletként is hordhatóak. A Joyride 3-in-1 könnyű súlya ellenére megfelelő védelmet nyújt viselője számára, továbbá a motorost is melegen tartja, a kicipzározható kabátbelső pedig önálló darabként is felvehető. Esős időben is komfortos viseletet biztosít a Joyride Functional névre keresztelt kabát. A modell a váll- és könyök részen található protektor elemeinek eltávolításával általános bőrkabáttá alakítható. A tökéletes motoros külső alapdarabja a Joyride bukósisak is, amely jól harmonizál a többfunkciós bőrdzsekivel és a Joyride ötujjas kesztyűvel.

Hétköznapi viseletként a Harley mintás kapucnis pulóvert és ujjatlan pólót is kínál a márka szerelmesei számára, amelyeken strasszköves díszítés található. A női ruhatár nélkülözhetetlen kellékeként a vállalat a táskákra is gondolt. A Fabric Sling bag tökéletes arra, hogy kedvenc rúzsunkat, parfümünket bárhová magunkkal vihessük.  A kollekció Black Label kiadásában egyszerre jelennek meg a legújabb trendek és a klasszikus, férfias H-D stílus. A karcsúsított pólók és ingek a legmelegebb évszak elengedhetetlen kellékei. A márka rövid ujjú kockás ingén, a mell részen és az ujjakon varrott díszítés található, ami stílusos és divatos megjelenést biztosít viselője számára. A fiatalos, lezser, sportos, ugyanakkor nőies megjelenés híveinek ajánlott a hosszított fazonú, nyomott mintás, kifakított ujjatlan póló és az ujjatlan kockás flanel felső, amely a különleges gomb megoldásokkal teljes mértékben feldobja a legegyszerűbb öltözetet is.

Akik szeretnek kitűnni a tömegből, azoknak ideális választás az aranyszínű Retro Metal Flake bukósisak, amely az XL1200X Sportster Forty-Eight Big Bass Gold változatának tökéletes kiegészítője. A szezonálisan megújuló Harley-Davidson ruhakollekcióból mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot, amelyek egész évben megvásárolhatók a Harley-Davidson kereskedésekben és www.harley-davidson.eu/motorclothes weboldalon.

Szöveg és kép: Stern Communications

 

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes