„S”, mint biztonsági jelölés

S300, S301, S450, S221 ezek a kódok azonosítják a GIVI baleset megelőzése érdekében kifejlesztett motoros kiegészítőit. Létezik-e, hogy a motor nem működik, mint az óramű? Még az is lehet, hogy kifogyott a benzin. Vagy gumiabroncs defekt, ami viszonylag ritkán fordul elő? Nem is beszélve a poggyászról, ahol mindig fennáll a veszélye, hogy neki mennek, amikor ott hagyjuk a járművet őrizetlenül, akár csak egy pár percre. Elég valószínű, hogy sokan több száz kilométert tesznek meg zökkenőmentesen, de a régi mondás mindig igaz: „jobb félni, mint megijedni”.

Ezért érdemes felkészülni a rendkívüli eseményekre, amely bármilyen motorkerékpár vagy robogós túra során előfordulhat. A GIVI, a biztonság szem előtt tartásával egészítette ki az utazáshoz szükséges katalógus részt a honlapján.

S300 biztonsági csomag. Tartalmaz egy elakadásjelző háromszöget és a
fényvisszaverő mellényt. Abban az esetben, ha a meghibásodás miatt meg kell állni az út szélén, ki kell helyezni a háromszöget megfelelő távolságra, és a fényvisszaverő mellényt felvéve, lehet javítani a láthatóságot a forgalom számára. Egy karcsú és erős cipzáras táskában mindez elfér, amelynek mérete: 44 x 70 x 70 mm.
S301 elsősegély készlet. A kifejezetten a motorkerékpár és robogó igényeihez kialakított elsősegély készlet (DIN13167 kompatibilis) nemcsak kötszereket, gézt és ragasztószalagot, hanem öntapadós kötszereket, ollót, egyszer használatos
kesztyűt és vészhelyzeti lapot is tartalmaz. Bár ez egy olyan készlet, amit bárki össze állíthat, de a GIVI kész csomagot kínál, gondosan lezárt táskában. Ez nem csak hosszú távolságokat megtevő motorosoknak jöhet jól, de minden egyes alkalommal amikor egy rövid városi útra indulunk. Bármikor történhet baleset, amikor jó ha kéznél van az elsősegély készlet.
S450 tömlő nélküli gumiabroncs javító készlet. Nos, a név mindent elmond! Ez a klasszikus tömlő nélküli gumiabroncs javító készlet a GIVI tartalma a tasakban: 3
szén-dioxid palack, 1 csatlakozó szelep, 1 flexibilis cső, 1 vágó, 5 tömítő szalag, 2 speciális szerszám, 1 tubus ragasztó. Mindenkinek jól jöhet a gumi javításhoz akár a puszta közepén.


S221 Egy lakat acél kábellel, hogy elkerülhető legyen a GIVI puha oldal táskák (speciális gyűrű a fő cipzárra) megnyitása. A többcélúság szem előtt tartását tűzték ki
célul a fejlesztők, ennek köszönhető, hogy gyorsan rögzíteni lehet a sisakot a motorkerékpárra egy rövid megállás erejéig. A kábel elég hosszú és a lakat kombinációja teszi biztonságossá.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes