Ki a városból – CB 500 F

A Honda kínálatában jelen pillanatban a legkelendőbb csupasz modell a CB 500 F. A GIVI a „szabad lélek vándorlás” biztosítása érdekében hozzáigazította kiegészítőit a siker modellhez. A csomagtartók és táskák mellett a tulajdonosoknak egy egyedi kék színű, futurisztikus megjelenésű légterelővel is kedveskedtek. A hátsó dobozok elhelyezéséhez a 1152FZ kódnéven futó, Monokey rendszerű tárolók ( M5 és M7) vagy Monolock rendszerű kofferekhez (M5M és M6M) megfelelő platnikat ajánlanak.

A V47-es felső dobozhoz a E134S háttámla illeszthető. A PLX1152 oldal doboz tartó birtokosa áramvonalas és kompakt V35 Monokey kofferekkel növelheti a csomagteret.

Az olasz gyártó csak ezt a rendszert kínálja ehhez a motorhoz, mert ezeknek a dobozoknak a kontúrja illeszkedik leginkább ehhez a modellhez. Ha a városon kívüli felfedezéséhez két oldal táska elég, a 1152KIT tartozék önállóan is felszerelhető, nem szükséges hozzá a felső doboztartó konzolja.

Természetesen a dobozokon látható fényezett betétek a Honda szín skálájának megfelelő árnyalatban készülnek. Egy másik motor-specifikus elem a BF20 karima, a Tanklock tanktáska felhelyezéséhez, hogy egy kattintással a helyére kerüljenek a dolgok.

Az ST602 SPORT-T modell neve is mutatja, hogy milyen beállítottságú tulajdonosoknak kínálják. Ettől függetlenül helyigény szerint bármelyik másik Tanklock rendszerű tanktáska rögzíthető a karimához. A csomagszállítás után térjünk át a komfortot növelő kiegészítőkre. A HP1152 praktikus kézvédő, illetve kifejezetten a CB 500 F-re készített szélterelő az utazás kényelmét hivatott szolgálni.

Az A1152 egy füst színű szélvédő, méretei 28×36.5 cm (hosszúság-szélesség) a A1152BL „ICE” ugyanaz a megjelenés, de a sötétben a szembejövő járművek fényszórója megvilágítja a széleket és lenyűgöző kék színben pompázik ilyenkor. A gyártó reméli, hogy kalandvágyó tulajdonosok kedvet kapnak távolabbi célpontok eléréséhez is. A
kiegészítők a hazai kereskedésekben is elérhetőek már, az érdeklődők bátran keressék őket.

Szöveg: Buny

Kép: GIVI

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes