Kappa dobozok HONDA Africa Twin-re

Sok tartozékot tervezett, gyártott és tett elérhetővé a Honda Africa Twin tulajdonosainak már az olasz gyártó. A manapság legkeresettebb maxi enduro számára a KAPPA új dobozokkal jelentkezett a BLACK LINE szériából. A vitathatatlan jellemzők és az értékesítési számok alapján minden további dicséret felesleges. Az Africa Twin bebizonyította, hogy megérdemli a hírnevét, és referenciapont a jelenleg kapható két hengeres terepjáró motorok között.

Egyetlen dolog maradt meg, hogy egyéniségüket a tulajdonosok átvigyék a motorra, és ez a kiegészítők széles választéka. Ezen a területen a KAPPA készletei olyan elemeket tartalmaznak, amelyek tökéletesen illeszkednek a Honda modelljéhez.
A KVENTURE sorozat neve a Kappa négyszögletes alumínium dobozait jelenti, ami 2015-ben jelent meg a piacon, és néhány hónappal ezelőtt vezette be a második nagyobb kapacitásúra felső dobozát, ami 58 literes, és ezt ültették most át „BLACK LINE” kivitelre is.ÍA felső és az oldalsó dobozok rögzítéséhez az Africa Twin-hez kapható specifikus Monokey készlet kapható. A KR1144 a felsőhöz, a gyors kioldós esetben a tartó kódszámon keresendő a katalógusban.
Négy elérhető szélvédő közül mindegyik más és más alakú és védelmi fokozatot képvisel, de azok mindegyike rögzíthető az eredeti plexi rögzítési pontjaihoz.A KD1144S, színezett, 2 cm-rel magasabb, mint a gyári (47.5x35cm), ott van az átlátszó KD1144ST, 14,5 cm-rel magasabb (60x35cm,); a sportosabb KD1144BO, matt fekete (40x31cm), és végül a KAF1144 AIRSTREAM, szélvédő, ami 12 cm hosszon állítható magasságban, és tökéletes megoldás a nagyobbra nőtt vezetőknek, mert 18 cm-rel magasabb mint az eredeti (63.5x35cm).


KN1144 és KNH1144 bukócsövek a hűtőt és az oldalsó idomokat védik. A 25 mm átmérőjű acél cső egyedülálló védelmet kínál az érzékeny alkatrészeknek. Ezek az alaktrészek feketére festett készletben vagy rozsdamentes acél kivitelben készülnek, alkalmazkodva a CRF1000L és DCT váltóval szerelt típusokhoz is. A motor kartert védő RP1144, 5 mm vastag alumíniumból készült.


További újdonság a gyári oldaltámasznál nagyobb biztonságot nyújtó ES1144K alumínium kiegészítő. A termékekről további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes