HEVIK Vintage

A motoros világban a „vintage” dzseki csak bőrből készülhet, mégis ennek a fazonnak megfelelő textilből készült variációkat mutatott be a Hevik.  A Vintage egy dupla rétegű dzseki poliészter szövetből készült, Öko-Tex tanúsítvánnyal (a tekintélyes nemzetközi független ellenőrző szerv, amely igazolja a minőség és nem toxikus nyersanyag és félkész anyagok felhasználását).

Ez egyike azoknak a szöveteknek, ami felvétele után azonnal jó érzéssel tölt el,és elegáns bőr mandzsetta és nyak kiképzése van. A termo bélés kivétele után megfelel a nyári napokon is, béléssel szinte egész évben hordható.

A bélés egy része perforált 3D Mesh, hogy javítsa a szellőzést, ez kritikus szempont szokott lenni a kétrétegű ruháknál. A Vintage sportos, testhez simuló fazonú, a csípőnél szabályozható a bősége, plusz még egy duplára emelhető nyaksáv, amely javítja a nyak szél elleni védelmét.
Az általános kialakítása követi a retro stílust, de a technikai szint a biztonsági szint megfelel a CE EN 1621-2012 szabvány előírásainak, a váll és könyök, és háton kialakított zseb szolgál a protektorok elhelyezésére. A nadrághoz rögzíthető a felső rész, három első és egy belső zsebbel.

Az első oldalon cipzárral rögzíthető. Nyaknál és a mandzsettánál gombokkal állítható bősége. Színek: fekete, fehér és piros betétekkel; szürke, fekete és szürke betétekkel. Méretek: S-től XXXL-ig. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes