Givi kiegészítők

A jól ismert termékek, mint például a sisakok vagy táskák mellett, a GIVI gyárt számos hasznos egyéb kiegészítőt is, ami típus specifikus. Az olasz gyártó egyre nagyobb teret ad az ilyen egyedi termékek fejlesztésének. A havonta megjelenő újdonságokat már lassan követni sem lehet, ezért egy rövid összefoglalóval segítünk eligazodni ebben a felszerelés rengetegben.

Felső konzol „monitorhoz”, GPS / Okostelefon tartó
Egy 12 mm átmérőjű konzol segítségével a fogadó részhez lehet rögzíteni a GPS vagy okostelefon tartót a legideálisabb helyzetben, fent középen.

Ez lehetővé teszi, hogy a vezető menet közben egy pillantással információt szerezzen. Teljesen kompatibilis is a Tom Tom Rider 40-400-410 szériákhoz és minden Garmin Zümo készülékhez az STTR40SM és SGZ39SM kiegészítőkkel. A konzol jelenleg rendelkezésre áll a Yamaha Tracer 700 és 900, Honda NC750X, Kawasaki Versys 650 motorokhoz, de a lista folyamatosan bővül.
Kiegészítő fényszórók
A kiegészítő fények helyzetét, alakját, és egyszerű szerelhetőségét, a bukó csövekhez már mindenki felfedezte. De mi van, ha valamilyen oknál fogva, nincs bukócső? Nem gond, a GIVI az LS készletekkel
megoldást kínál a problémára.

A tartozék egy 25 mm átmérőjű csőszerkezet, és a GIVI lámpákkal, könnyen használható kreatívan, akár egy akció kamera rögzítésére is jól jöhet. A GIVI fényszórók három kivitelben, S310 magas fényű halogén; S320 LED ködlámpa és az S321 széria feketére festve. Jelenleg BMW nineT és R1200 RT, Kawasaki Versys 650, Yamaha Tracer, Honda NC750X modellekhez kapható.
Univerzális hátsó sárvédő kiegészítő
A hátsó kerék mögött elhelyezkedő, típushoz illeszkedő szerelőkészlettel lehet választani. Az ABS műanyagból készült alkatrész egy konzollal kapcsolódik a bal oldalon a lengőkarhoz.

A funkciója? Minimálisra korlátozzák a szabad hátsó kerék által felvert szennyeződés visszaáramlását. Ez általában végül az utas hátát éri zordabb időjárási körülmények között. A tartozékok kaphatók Yamaha Tracer 700 és 900, Honda NC750X és S, Kawasaki Versys 650 modellekhez.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes