X.21 CHALLENGER

A GIVI bemutatta új, 2017-es felnyitható sisakját. Kétszeres tanúsítással rendelkezik, mint nyitott és teljesen zárt sisak is megkapta a jóváhagyást. Modern vonalak, nagy teljesítményű szellőztetőrendszer, felhasználóbarát csat rendszer, napellenző, mind a felszereltséghez tartozik.

A 2008-as X.08 bemutatásával kezdődött a márka új érájának kifejlesztése, és ennek részeként mutatta be flip-up sisakjának számos változatát.

Két új verziót indít útjára az olasz gyártó: X.16 Voyager és X.21 Challenger. Az előbbi csak teljes sisakként hitelesített, míg az utóbbi jelenleg a GIVI felnyitható sisakjának legmagasabb színvonalát képviseli.


Az X.21 kinézet szempontjából a sisak öt finom színváltozatra összpontosít (a neon sárga kivételével), a díszítés „élénkíti” azokat a vonalakat, amelyek az egész héjban a levegő áramlását szimbolizálja. A belső rész teljesen fekete, nem allergén, eltávolítható és könnyen mosható. A levegőáramlási rendszer optimálisan működik, két megfelelően méretezett elülső nyílással és egy hátsó kimenettel, ami önmagában szép esztétikai elem. Alapfelszereltség az orrvédő és napszemüveg.

Ez utóbbit egy belső acélkábel működteti, amely lehetővé teszi a pontos beállítását. Ezenkívül az X.21 Challenger rendelkezik Pinlock előkészítéssel a hűvösebb napokra. A kinézet és a kényelem jellemzői kétségtelenül fontosak, bármennyire gyakran indokolja a felnyitható sisak választását, az állkapocstól felnyíló mechanizmus minősége gyakran befolyásolja a vásárlást, ha nem megfelelő érzést nyújt a működtetése, hamar más gyártónál érdeklődik tovább.

Ezért az X.21 Challenger koncepciójában és tervezésében a GIVI a kettős tanúsításra összpontosított, lehetővé téve a motorosok számára, hogy a sisakot nyitva tartva is használhassa, és finoman beállított nyitó / záró rendszerrel szerelte, amely acél rögzítési pontokat és vezérlést alkalmaz, a nyitó „Gomb” könnyen megtalálható és használható kesztyűben is. A sisak héj anyaga technopolimer, tömege: 1,550 gramm. Zárásról mikrometrikus csat gondoskodik. Színek: fényes fehér (fekete grafika), fekete (ezüst grafika), titán (ezüst grafika), ezüst (széngrafika), neon sárga (fekete grafika). Méret tartomány: XS-től XXL-ig.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes