Stylmartin Indian

A Stylmartin Indian új, frissített változata jelent meg, ami a hölgyek számára is megfelelő méretezéssel és a CE tanúsítással szeretné elnyerni. A  „Vibram” talppal és a színes fűzőkkel az INDIAN bakancs bőrből készül, és nagyon könnyű viseletet kínál, minden szükséges „motorkerékpár” védelemmel ellátva.

A Stylmartin 2012-ben tervezte a cipőt, és egy sor, jól megtervezett frissítés segítségével folyamatos népszerűséget biztosított számára. A márka városi kollekciójának része, és az INDIAN modell kiváltságos helyzetben van, mert a fogyasztók széles körének nyújt alternatívát a vásárlás alkalmával. Végül is a városi dzsungel már régen elhagyta a motorok és stílusok előírásait.

A rövid szárú INDIAN 2017-es verziója nem esett át lényeges változáson, de most a CE minősítés (EN 13634: 2010) és a 36-as számmal kezdődő mérettartomány nem a külcsínben keresendő. A városi felhasználásra szánt cipő ára a felső tartományba került, de ezt ellensúlyozza a kifinomult kézművesség, a kényelem és a lábvédelem. Az INDIAN-t Európában gyártják, és a kétszínű barna változat mellett olajozott  fekete változatban is kapható. Maradt a klasszikus fűzős rögzítés, khaki zöld és piros fűzőkkel.

A 100% -ig vízálló bélés, amely szintén lélegzőn így ősztől a tavaszig viselhető. Belülről a láb egy eltávolítható anatómiai talpra támaszkodik, és  Vibram külső talpa van, amely jó tapadást biztosít  és jelentősen csökkenti a vibrációt. A védelmet a boka mindkét oldalán belső védelem szolgálja, és a szár hátsó részén párnázott mandzsetta teszi kényelmessé. A cipő felsőrész a váltókar okozta sérülések ellen  egy színben illeszkedő megerősítést kapott.

Összefoglalva, az INIDAN megadja mindazt, amellyel mind a férfiak, mind a nők számára vonzóvá válik, örökzöld stílusa és stabil szerkezete révén. Könnyű viselet és kiváló illeszkedés biztosítja, hogy órákon át viselhető. Méret tartomány: 36-tól 47-ig. A termékről további részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes