Kappa GARDA „fekete vonal”

A piaci tendenciáknak megfelelően a GARDA termékcsalád technikai megoldásai és esztétikai tulajdonságai hozzájárultak eddigi sikeréhez. Most, a Kappa bemutatja a
GARDA dobozok egy teljesen fekete verzióját.

 

A Kappa által gyártott GARDA dobozok a motorkerékpár piac azon ágazatát célozzák meg, ahol a felhasználók a biztonság és a kényelem mellett a rakodási kapacitás nagyságára, valamint a modern megjelenésére és a funkcionalitásra is szükségük van.

A KGR52 felső doboz mellett a KGR46 és a KGR33 oldalsó kofferek is használhatók felső dobozként. A készleteket Monokey rendszerű tartókhoz lehet csatlakoztatni. Visszatérve az általános jellemzőkre, a Monokey rendszer lehetővé teszi, hogy könnyen kinyitható és leválasztható legyen egyetlen kulcs segítségével az összes doboz. A technopolimerből készült dobozok anyaga ellenáll a külső behatásoknak és jól viseli a rezgést. A „Black Line” sorozatot egyszerűen egy „N” betűvel jelölik a modell kódszámok között. A KGR52N lágyabb vonalakkal rendelkezik, mint az oldal dobozok, és 52 literes kapacitással két teljes méretű sisak tárolására is alkalmas.

A KGR46N és KGR33N oldalsó dobozok külön vagy párban vásárolhatók meg. A páros egykulcsos konfigurációval (illeszkedő zárakkal), valamint egy harmadik zárhengerrel kerül forgalomba, amelyet a felső dobozhoz lehet felhasználni. A KAPPA által tervezett kialakítással, két különböző kapacitást: 33 és 46 literest tudtak elérni, ez utóbbi kényelmesen elnyel egy sisakot. A termékkel kapcsolatos további információért érdemes felkeresni a kereskedést.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes