Hevik TITÁN három rétegű kabát

A Titanium dzseki kétségtelenül a legütősebb darabja a 2018-as Hevik kollekciónak. Feladata a Namib leváltása, ami az első „négy évszakos” kabát volt a Hevik kínálatában.
A kaland motorkerékpárok szerelmeseinek tervezték, a Titanium számos olyan jellemzővel rendelkezik, amelyek fokozzák az aktív és passzív kényelmét és biztonságát.

A Titánium a kezdetek óta számos fejlesztésen ment keresztül, és az új Titanium megfelel a motorkerékpárt 365 napon keresztül használók igényeinek.

A háromrétegű szerkezetnek köszönhetően, amely a Ripstop 600D és a Polycordura 600D külső anyagból készül, vízálló és légáteresztő membránjával és egy termo belső réteggel, bármilyen időjárási körülmények között ellenáll a viszontagságoknak. A biztonságot tekintve a Hevik a vállakon és a könyöknél CE jóváhagyott 2. szintű védelmet biztosít a külső megerősítés mellett.  A márka csúcsminőségű kabátja számos zsebével, hasznos beállítási lehetőségeivel (derék, ujjak és csuklók) és a hét szellőzőnyílásból álló Fidlock rendszerrel két színben kapható.
Külső: RIPSTOP 600D és Polycordura 600D szövet.


Belül: vízálló és lélegző membrán; eltávolítható termikus réteg.
Védelem és biztonság: vállak és könyök a DMAX 1000D szövetben; fényvisszaverő betétek; 2. szintű CE-jóváhagyással rendelkező SW védő a vállakon és könyökökön, és Hevik H-FULL BACK ARMOR számára előkészítés a háton.
Egyéb tulajdonságok: Fidlock rendszer hét szellőzőzónával, cipzárnyílással (2 elülső, 2 ujj, 3 hátul), központi cipzáras zárás, időjárásálló átfedéssel és egy második túlfedővel horog- és hurok rögzítéssel, derékszögű beállítások, kettős beállítás az ujjak és a gombok beállítása a csuklón.


Kényelem: Négy vízálló zseb (3 külső, 1 belső), belső vízálló membrán külön viselhető a kabáttól, akár a béléssel vagy anélkül. Színek: Fekete, szürke / fehér . Méretek: XS-XXXL. További információval a márkakereskedés áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes