A Harley-Davidson Street Rod jégviadalon is bemutatkozik

A SnowQuake újra lecsap. Kézzel szögelt gumikon száguldó Harley-Davidson Street Rod-ok és 16 mindenre elszánt versenyző, köztük a Moto GP sztár, Rubens Xaus, száll harcba a jégviadalon. Az IDP Moto által 8 lélegzetelállító Street Rod 750 Flat Track került átalakításra az Ice-Track futam elvárásainak megfelelően. Az 500 szöggel megerősített Continental TCK80 abroncsokon kívül a modellek módosított sárvédőket, átalakított lánchajtást, és vészleállítót kaptak.

Tizenöt rátermett motoros újságíró, és az ex-WSB és MotoGP sztár Ruben Xaus pattannak nyeregbe a Harley-Davidson felkérésére január 17-én Milántól 2 órára északra, az Ice Rosa Rink viadalon. Steve Lampbert, a Harley-Davidson nemzetközi marketingmenedzsere így nyilatkozott a várható közelharcról:

„A Streed Rod 750 bizonyította már, mennyire sokoldalúan használható gép – a Flat Track sárviadalon kiválóan szerepelt, most megmutathatja magát jégen is. A Harley-Davidson a motorozás élvezetés nyújtja – izgatottan várjuk a verseny kimenetelét január 17-én az Ice Rosa Rink pályán. Sok sikert kívánok a versenyzőknek!”

A tavalyi ausztriai European Biker Week keretében fantasztikus bemutatkozót kaptunk a Harley-Davidon Street Rod-tól, amit kifejezetten sáros környezethez alakítottak át. Izgatottan várjuk, hogy szerepel a modell jégen! Időközben Xaus már túl van a Street Rod 70 Ice Track andorrai tesztjén, ami alapján a modell teljes mértékben készen áll a viadalra.

A Harley-Davidson a Street Roddal magasra tette a lécet. A motort, bár városi használatra optimalizálták, minden nyergében töltött perc élmény. A nagy teljesítményű Revolution X 750 erőforrás komoly nyomatékot és elsöprő teljesítményt biztosít, mindehhez társul a markáns váztervezés, a továbbfejlesztett fékrendszer és rugózás, valamint az agresszív üléspozíció. Kemény külső – a Harley-Davidson Dark Custom jegyében!

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes