Kappa új puha táskák

A KAPPA új puha táskáinak választéka felidézi a „korlátlan” szabadságot. A praktikus megoldásoknak köszönhetően a választékban szerepel egy hátizsák-tanktáska, két oldal és egy több funkcióval rendelkező táska, amelyek mindegyike minőségi szövetből készül. A kínálat univerzális, bármilyen motorra felszerelhető, megfelel a városi közlekedés szállítási igényeinek vagy a hétvégi kirándulások által támasztott követelményeknek.


A Kappa visszatér a „puha” poggyászokhoz, a motorkerékpár stílusától függetlenül kalandra csábít.

Valójában a táska rendszerrel növeljük a csupasz vagy egyedi motorok túra képességét. A már széles körű KAPPA Racer Range sorozatnál, olyan megoldásokat láthatunk, amelyek megkönnyítik a motorkerékpárokra a csomagok felszerelését és levételét. Az UV-álló poliészterből készült zsákokat fényvisszaverő elemekkel látták el, hogy növeljék a láthatóságot. A szürke és a fekete alap színekkel megfelelő kontrasztot biztosít.

A termék jellemzői a vízhatlan varrások, a vízálló cipzárak és a belső bélés. A Racer sorozat vízállósága miatt egyik táskához sem kell esővédő.
RA315 / RA315BK Tanktáska / hátizsák
A motorhoz négy mágnes vagy négy állítható pánt segítségével rögzíthető, amelyek lehetővé teszik a táska hátsó nyeregre helyezését is. A táska tetején feltekerhető zárórendszer van, szabályozható a térfogata, és belső méretét úgy alakították ki, hogy befogadja az RA317 táskát.

A hátizsákká történő átalakítást a rejtett vállpántokkal és a megerősített oldalakkal érték el. Zsebek és rekeszek jellemzik a belsőt és a külsőt. Kiszedhető sisakzsák, okostelefon tartó és egy fogantyú a könnyű szállításhoz.
RA316 / RA316BK Oldalsó táskák
Egy pár univerzális táska, amelyet egy nagy robogón is lehet használni, a dupla
hevedereket a nyereg alatt lévő horoggal és hurokkal rögzítve. Az RA316 oldalsó zsákok feltekerhető zárórendszerrel védik a tartalmat, amely a belső térfogat szabályozására is használható. Az oldalakon, az alapon és az elülső oldalon található további hevederek lehetővé teszik a táska beállítását és a tartozékok rögzítését.

A belső oldalon zsebet alakítottak ki okostelefon vagy tablet számára. A fogantyú megkönnyíti a szállítást és a motorról leemelést.
RA317 / RA317BK Táska
A táska a kormányon vagy a hátsó csomagtartón is rögzíthető motorozás közben. A
Kappa kidolgozta a pántokkal és a D-gyűrűkkel a biztos rögzítést. Az RA317 minden fontos, kisebb tárgy tárolására használható, amelyet minden motoros szeret a keze ügyében tartani, miközben az időjárástól védve van. Levétel után, az RA3117 övtáskaként
használható.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes