BMW ‘Black Edition’ tartozékok

A BMW R 1200 GS és az R 1200 GS Adventure modellekhez elegáns, kiváló minőségű, Black Edition névre hallgató BMW kiegészítőket mutatott be a bajor márka. A rendelkezésre álló kombinációk széles választéka biztosítja, hogy tulajdonosok számtalan lehetőséget találjanak saját motorjuk testreszabására.


Alumínium fekete dobozok
Az alumínium poggyászrendszer két oldal (36 l + 44 l) és felső doboza (32 l) praktikus megoldást jelent a poggyász biztonságos elhelyezésére.

Mindegyik feketére eloxált, két zárral rendelkezik, és könnyen rögzíthetők a kialakított helyen. A tartozékok listáját bővíti még a belső táska, a háttámla és a fogantyúk. Egy kulccsal nyitható és vehető le mindhárom tároló.
Hátsó csomagtartó
Ez a robusztus csomagtartó azoknak készül, akik a doboz helyett más csomagszállítási eszközt részesítenek előnyben.

Tartós, rozsdamentes acélból készült, fekete porfestési eljárással felületkezelt ez az alkatrész. Alkalmas az Atacama puha táska rögzítésére.
Tartó konzol
Ez a konzol rozsdamentes acélból készült, por festett és lehetővé teszi az Atacama oldaltáskák biztonságos rögzítését még off-road körülmények között is.

Természetesen az alumínium dobozokhoz is használható.
Alumínium kartervédő
Az alumínium kartervédő 2 mm vastag anyagból készül, kifejezetten terep használatra tervezték.

Hosszabb és szélesebb, mint a hagyományos motorvédők, hatékony védelmet nyújt a felverődő kövek ellen fekete színben, rozsdamentes acél tartóval.
Állítható sebességváltókar
A fekete eloxált alumíniumból készült alkatrészt úgy tervezték, hogy a lábtartótól a taposó kar távolsága állítható legyen. Így lehetséges a cipő méretéhez állítás, és ezáltal könnyebbé válik a kezelése álló helyzetben is.


Hátsó lábtartó
A lábtartó formája és méretei megegyeznek a gyárival, azonban egy integrált sarokvédővel egészítették ki és matt feketére eloxálták.
Fekete hűtőrács
Ezek a hűtőrácsok fekete por szórt, rozsdamentes acélból készülnek, és sportos megjelenést kölcsönöznek a motornak. A „Style” radiátor borítások rendelési sorozatszámainál figyelni kell, hogy a megfelelő modellhez illő legyen, mert nem csereszabatosak.


Állítható lábtartók
Ezek a rugós, feketére eloxált lábtartók maximális kényelmet biztosítanak a motoron ülve. Ha álló helyzetben, terepen használva a rúgólemez összenyomódik, és a recés külsőben meg tud kapaszkodni a csizma talpa, ami növeli a biztos motor tartást. Ezenkívül a beállító csavarral három pozícióban állítható az igényeknek megfelelően. Ezek a kiváló minőségű, kovácsolt fém alkatrészek cserélhető műanyag kopásvédővel rendelkeznek.

Szöveg:Buny

Kép: BMW

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes