STYLMARTIN Atom

Az ATOM a jelenlegi tíz tornacipő modell egyike a Stylmartin családban, és a nyári szezonban ez a legkelendőbb. Ezt a textíliák magas lélegzőképességének, bőrrel és megfelelő védelemmel ellátott szerkezetének köszönheti. A széles mérettartomány a hölgy motorosoknak is kínál alternatívát.

Ebben a cipőben nincs vízálló belső réteg, ami szándékos döntés volt a tervezés során, annak érdekében, hogy maximális kényelmet biztosítson a „hálós szövetek” használatával.

Stylmartin Atom


Mint ismeretes, ezek rendelkeznek 3D „anatómiával”, amely lehetővé teszi a légáramlást.
Ezen kívül az anatómiai talpbetét mikroperforált és különösen jó lég áteresztő. Könnyű felhőszakadás esetén a felsőn lévő vízszigetelő kezelés védelmet nyújt a víz ellen, amely gyakran elegendő ahhoz, hogy elérje a motoros a végcélját.

Stylmartin Atom

Az ATOM a városi közlekedésben résztvevőket szeretné kiszolgálni, mind a nyeregben, mind gyalogosan a Stylmartin minőségének és könnyű viseletének, amelyek feledtetik tulajdonosával, hogy motoros lábbelit viselnek. Semmi sem akadályozza a napi használat és a hétvégi túrák során elég a láb védelmére a PU bokavédő és a hátsó párnázat.

Stylmartin Atom

Ezenkívül említésre méltó a kéttónusú talp tapadása. Dióhéjban: vonzó megjelenés, fekete-fehér szín világ, magas lélegzőképesség, könnyű, megfelelő lábvédelem, víztaszító kezeléssel ellátott anyagok és a legmagasabb szintű kényelem!

Stylmartin Atom

A 36-tól 47-ig tartó mérettartomány hölgyek számára is elérhetővé teszi, hogy élvezzék az ATOM cipő minőségét. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes