BENELLI TRK502 Kappa kiegészítőkkel

A középkategóriájú, kéthengeres motorok népszerűek a túrázók körében szerte a világon, amit mi sem bizonyít jobban, mint az eladási statisztikák. A Benelli TRK502 is ebbe a mezőnybe tartozik és sikerének számos oka lehet. A „kalandvágyó” felépítése, jó ára, alacsony karbantartási költségei, és A2 jogosítvány kategóriához kötött vezetése is növelik ázsióját.

A KAPPA mindig is hitt a TRK502-ben, és a 2017-es évjárattól típus specifikus tartozék kínálatot hozott létre, így a tulajdonosok konfigurálhatják utazási igényeik és személyes preferenciák alapján saját motorkerékpárjukat.

Benelli TRK502-Kappa


Az olasz kiegészítők és sisakok gyártója kihasználva a TRK502 típuson lévő gyári rögzítési pontokat tervezte meg például a három klasszikus doboz rögzítéséhez szükséges tartók felfogatását.
KL8703
Ez MONOKEY és RETRO FIT dobozokhoz ideális. Ezt a rögzítést használják, a K-Venture KVE37, 37 literes, alumíniumból készült koffereihez, amelyek választhatók eredeti vagy festett fekete színben. A dobozokba illő belső táskák (TK768) 100% -ban vízállóak és rendkívül praktikusak, lehetővé téve a tartalom eltávolítását a doboz leszerelése nélkül.

Benelli TRK502-Kappa

Vízhatlan funkciójuknak köszönhetően a nyereghez vagy más helyre is rögzíthetők a rugalmas hevederekkel egyéb csomag szállítási alternatívaként.
K636
A gyári csomagtartóra egy speciális készlet segítségével rögzíthető. A KAPPA MONOKEY rendszerű felső dobozainak rögzítése már egyszerű. Javasolt az alumínium vagy feketére festett 48 literes K-Venture KVE48 felszerelése, de a 42 vagy 58 literes változat is passzol hozzá.

Benelli TRK502-Kappa


KD8703ST
A TRK502-re tervezett plexi nagyobb védelmet nyújt a menetszéltől. Mérete 52 x 38 cm (H x Sz), és a gyári helyére könnyen felszerelhető. Ha további aerodinamikai védelemre van szükség, rendelkezésre áll a KS180 kiegészítő, könnyen csatlakoztatható ehhez a plexihez víztiszta vagy füst színű kivitelben.
KN8703
A fekete, 25 mm átmérőjű acélból készült bukócső a motorblokk alsó részének védelmére
szolgál.
KNH8703
Az előbbiekkel megegyező szerkezeti kialakítású bukócső már megóvja a motor felső részét és a hűtő oldalát.

Benelli TRK502-Kappa


KS322
Ezeket kiegészítő ködlámpákat a bukócsőre kell felszerelni. Alumínium házzal és LED
technológiával készül. A lámpa külön kapcsolóját a kormányra is fel kell szerelni.
KTL8705KIT
A KAPPA kompakt szerszámos ládájának felszereléséhez (KS250) stabil megoldást kínál, és a zár kulcsa illeszthető a többi dobozéhoz. A Benellinél a bal oldalon, a doboz tartó keret és az oldal doboz között helyezkedik el.
05SKITK
Egy speciálisan kialakított csavar készlet a KS900A Smart Bar felszereléséhez. Ez a tartozék az elektronikus kiegésítők felszereléséhez nyújt segítséget.

Benelli TRK502-Kappa

A bilincsek széles választéka biztosítja az okos telefonok és GPS eszközök számára a sokoldalú rögzítést.
RA315BK
Valódi többcélú tartozék a tanktáska, ami mágnessel vagy hevederekkel rögzíthető az üzemanyagtartályra, vagy hátizsákként is viselhető a vállpántok segítségével. A felső részen egy átlátszó okos telefon tartót alakítottak ki a navigáció elősegítése érdekében.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes