X.33 CANYON – az új, csúcsminőségű moduláris sisak

A népszerű GIVI X.01 „kaland” stílusú sisak továbbfejlesztésével alakították ki a vadonatúj felnyitható állú sisakot. A kettős szabványnak megfelelően (jet / full face) az X.33 mindkét esetben teljesíti a normatíva által támasztott követelményeket. A bemutatójára Kölnben került sor, ahol négy színben ismerkedhettek az újdonsággal a látogatók.

A GIVI 2002-ben kezdett sisak készítésbe és azóta folyamatosan végez kutatásokat, alkalmaz innovatív megoldásokat a fejlődés érdekében. Ilyen volt például például a levehető állvédős modell. Most a katalógus bővül az új generációs, felnyitható állú sisakkal.

Givi X-33 Canyon


Az X.33 CANYON a „2019-es moduláris sisakok” új csúcsmodellje, amelyhez még öt különböző modell változat tartozik. Ez a felnyitható állú, elegáns és ravasz stílusú sisak vonzerőt jelent a maxi enduro tulajdonosok számára. A felső napellenzője által keltett örvényeket egy kompakt hátsó ajak ellensúlyozza, és eltakarja a légáramlási rendszer állítható szellőzését. Elől a homlok és az áll részen állítható szellőzők biztosítják a megfelelő szellőzést. Az ellenző levehető, így „sportosabb” megjelenése lesz a sisaknak, és a klasszikus túra sisakot kedvelőknek is alternatívát nyújthat.

Givi X-33 Canyon

Ezt a módosítást egy speciális eszköz használatával lehet elérni. Mivel a nyitott és a teljes sisakokra vonatkozó szabványoknak is megfelel, ezért nyitott állapotában is biztonságos viseletet biztosít. Az áll részt középen az  állkapocsnál elhelyezett gombbal egy kézzel lehet felnyitni. Nagy figyelmet fordítottak a részletekre a sisak belsőben, mosáshoz kivehető és az intercom helyét is kialakították, hogy kompatibilis legyen a jelenleg forgalomban lévő eszközök többségével.

Givi X-33 Canyon

Az X.33 CANYON-hoz számos tartozék illeszthető, ilyen a Pinlock előkészítés (gyári tartozék) vagy a füst színű beépített napszemüveg. Ezt az új moduláris sisakot a GIVI három grafikával ellátott változatban és klasszikus matt fekete színben kínálja. A tömege 1690 gramm, a héj szerkezet anyaga technopolimer. A forgalmazott méret tartomány XS-től XXL-ig terjed. Színek: matt fekete / sárga, fekete-fehér, fehér-piros-kék és matt fekete.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes