Yamaha sporttúra sorozat

A Yamaha 2019-es kínálatában megtalálható Tracer 700, Tracer 900 és FJR1300 modellek minden sporttúrarajongónak megadják a lehetőséget, hogy rátaláljanak életük útjára, ahol új élmények és feledhetetlen pillanatok várják őket. A már elismert Tracer 700 modell mellett 2019-ben a Yamaha bemutatja az új Tracer 700GT modellt is.

A magasabb szélvédővel, ergonomikus üléssel és színre fújt, 20 literes oldaldobozokkal rendelkezik, így sokkal jobb szélvédelmet, nagyobb utazási kényelmet és jobb funkcionalitást biztosít. Miközben a sportos és agilis Tracer 700 modell erősségeire épít, a Tracer 700GT magasabb színvonalú felszereltséggel rendelkezik.

Yamaha Tracer 700 GT


A megnövelt túrázási képességekkel a Yamaha sikeres Tracer termékcsaládjának új tagja osztályának egyik legsokoldalúbb modellje lett. Elérhető Phantom Blue, Tech Black és Nimbus Grey színekben, amelyeknél a másodlagos szín a vörös.
Tracer 900
Sportos szív és túrázó lélek: a Tracer 900 lenyűgöző motorkerékpár, amelynek nemcsak teljesítménye, de sokoldalúsága is kiemelkedő. Az egyik legkeresettebb modell 2019-ben új, Nimbus Grey színben is elérhető, amelynél a kontrasztot a másodlagos színnek választható vörös teremtheti meg. A Tech Black szín továbbra is elérhető.

Yamaha Tracer 700 GT

Tracer 900GT
A prémium kategóriás sporttúra-motorkerékpárra vágyóknak tervezett Tracer 900GT különleges felszereltséggel rendelkezik: az állítható felfüggesztés, az aranyszínű villa, a kemény oldaldoboz, a színes TFT műszerek és a kifinomult elektronikus vezérlőrendszer teszik teljessé az élményt. A 2019-es Tracer 900GTúj, Nimbus Grey színben is elérhető, amelynél a kontrasztot a másodlagos színnek választható vörös teremtheti meg – elérhető továbbá Midnight Black és Phantom Blue színekben is.

Yamaha Tracer 700 GT

Tracer 700
A Yamaha nagy elismerésnek örvendő 689 cm³-es, kéthengeres keresztsíkú motorral készül, amelynek erős lineáris nyomatéka kiemelkedő motorozási élményt nyújt, a Tracer 700 mindenki előtt megnyitja a sporttúrázás világát. Új, Nimbus Grey színben is elérhető, amelynél a kontrasztot a másodlagos színnek választható vörös teremtheti meg, de a Tracer 700 elérhető továbbá Midnight Black és Phantom Blue színekben is.

Yamaha Tracer 700 GT

FJR1300A/AE/AS
A nagyobb távolságokat is könnyedén teljesítő FJR1300A/AE/AS modelleket a tapasztaltabb motorosoknak ajánljuk, akik értékelik a teljesítményt és kényelmet, valamint a továbbfejlesztett mérnöki megoldásokat. Elektronikus felfüggesztéssel (AE modell), tengelykapcsoló nélküli fokozatváltóval (AS modell) is elérhetők, az FJR1300 modellek Tech Graphite és Phantom Blue színekben is elérhetők 2019-ben.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes