Stylmartin Syncro

Az új Syncro rendkívül könnyű és egyedülálló funkciókat kínál, mint az a képesség, hogy a láb formájához illeszkedjen, mint semelyik más csizma. A projekt alapját képező ötlet az előd modellből származik, amit természetesen a Stylmartin gyárt.

Akik sok időt töltenek motoron, konkrét elvárásokat fogalmaznak meg és világos elképzelésük van arról, hogy mit várnak el a motorjuktól, a kiegészítőktől és a ruházatuktól.

Stylmartin Syncro


A Stylmartin már egy ideje fejleszt olyan termékeket, amit világ csavargóknak, új utak felfedezőinek szánnak, figyelembe véve, hogy vannak helyek, ahová csak gyalog lehet bemenni. Általánosságban a Syncro teljes mértékben kielégíti ezeket az igényeket a nyeregben maradáshoz szükséges kényelem kombinálásával. Azonban az élet nem áll meg és még több tájat kell felfedezni. A Syncro fejlesztéséhez vezető inspiráció olyan modellhez kapcsolódik, amelyet a márka néhány évvel ezelőtt tartott programjában.

Stylmartin Syncro

Nem a retro stílus, hanem inkább a használat került előtérbe, két teljes hosszúságú cipzár és két a hátsó lehajló külsővel rendkívül könnyen felvehető, és a tépőzárak segítségével állítható a lábra. Az ultra könnyű (mindössze 800 gramm) Syncro vékony bőr felsőrésze vízálló, és a kivehető bélés rejti a vízálló és légáteresztő védelmet. A sérülések megelőzésére PU megerősítést alkalmaztak a bokánál. A sarokrész kialakítása is a lábtartóhoz készült, biztos fogást adva a lábnak menet közben a csúszásmentes olaj álló talppal.

Stylmartin Syncro

A lábfejen a váltókarnál megerősítést helyeztek el, 39-től 47-es méretig terjed a méret tartomány. Fekete alapon, szén szürke fényvisszaverő betétekkel kapható az új modell, természetesen megfelel az EN 13634: 2017 harmonizált műszaki-biztonsági szabványban foglalt elvárásoknak. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes