A KYMCO megújítja kínálatát

A KYMCO nem csak az elektromos járművek, hanem a hagyományos meghajtással rendelkező modellek terén is újított. Az új „maxi” AGILITY-től, a PEOPLE családon keresztül, a XTOWN-ig, még praktikusabbá válnak az újdonságok. Természetesen az elektronikai fejlesztések sem maradtak el az átdolgozások során.
Agility + 300
Ez az első a nagy hír a Kymco-nál, a 125 és 150 cm3-es verziók nagy sikere után az AGILITY + maxi lesz, és 300-as verzióban is kapható majd 2019 közepétől.

Kymco Agility 300


Az új AGILITY + 300 16-os első és 14-es hátsó kerekekkel felszerelt változata, nagy első tárcsafékkel és 276 köbcentis, kétszelepes motorral garantálja a minimális üzemanyag-fogyasztást és a nagy teljesítményt. Egy olyan jármű megalkotása volt a cél, amely otthon van a városban, de tökéletes azok számára is, akik az országutat vagy az autópályát használják ingázásra. Növelték a teherbírást, valamint a vezető és az utas számára kínált kényelemben is előre léptek.

Kymco Agility 300

A nyereg alatti tároló egy nyitott és egy zárt sisakot képes elnyelni, az ülés előtti lábtér kényelmes és széles helyet biztosít a lábak természetes elhelyezéséhez. Az AGILITY + 300 alapkivitelben szélvédőt és kézvédőt kínál, hogy a rossz időjárási körülmények között is kellemes legyen a vezetés élménye. A nagy kerekeket kifejezetten ehhez a modellhez fejlesztették a kényelem és a stabilitás növelése érdekében.

Kymco People 300

A futurisztikus Kymco NOODOE információs rendszer, egy személyes technológiai asszisztens, amely lehetővé teszi a robogó csatlakoztatását az okos telefonhoz,és biztosítja a navigációt. Az Agility + 300 kulcs nélküli indítási rendszerrel is a biztonságot szolgálja.
S 300i
A tajvani gyár a legtöbbet ebből a modellből ad el, ezért elérkezettnek látták az időt, hogy bővüljön a család egy nagy testvérrel. A 125 és 150 cm3-es motorok mellett megjelenik az új 300 cm3-es verzió, amit finom és funkcionális újratervezés jellemez.

Kymco People 300

A modell az 1990-es évek vége óta a piacon van, az S sorozat 2005 óta kapható. Az S sorozat második generációja csak néhány hónapja mutatkozott be modern és környezetbarát kisebb motorokkal.
PEOPLE S 300
A motor négyszelepes, egyhengeres, 299 köbcentis, OHC vezérléssel, folyadékhűtéssel készül és megfelel az Euro 4 szabvány előírásainak. A 21,2 kW (28,8 lóerő) teljesítményt és 30,1 Nm nyomatékot biztosít 6250 percenkénti fordulatszámon. A váz acélcsövek és öntött elemekből áll, egy oldali hátsó lengőkarral.

Kymco Like S

Elől 37 mm átmérőjű, 110 mm-es úton csillapító hidraulikus villákkal, hátul állítható lengéscsillapítóval szűri ki az útegyenetlenségeket. A féktárcsák 260 mm átmérőjűek és a fékrendszert a legújabb Bosch kétcsatornás ABS egészíti ki. A PEOPLE S 300 elegáns, új „ruháját” határozottabb és markánsabb vonalak jellemzik, ezt az első és hátsó lámpatestek is kiemelik. A 810 mm magas nyereg bőr borítást kapott, a 16-os könnyűfém felniken elől 110-es, hátul 140-es gumiabroncsok feszülnek.

Kymco Xtown CT

Az új PEOPLE S 300 high-tech analóg / digitális kijelzőjéről minden információ könnyen leolvasható. A Kymco NOODOE információs rendszerével egyszerű az okos telefonok csatlakoztatása. Váratóan 2019 közepétől kapható majd.
XTOWN CT 125
CT-t írunk ugyan, de „city” -nek olvassuk. Az XTOWN még praktikusabbá vált, amit a nagyvárosi szállítási feladatok inspiráltak. A 125-ös modern és teljesen átdolgozott stílushoz tartozik az új világítási, amely talán a legkülönlegesebb jellemzője az újdonságnak. Az XTOWN CT nagy központi része teljesen sík, így a lábak számára nagy és kényelmes hely biztosított a jelentősen megnövekedett terhelhetőség mellett.

Kymco Xtown CT

AK 550
A Kymco 55 éves születésnapja alkalmából a legmagasabb színvonalat képviselő AK 550 modell egyedi és korlátozott darabszámban elérhető változatával ünnepel. Csak 550 példány kerül forgalomba az AK 550 Limited Edition különleges fekete és burgundi vörös színben. A speciális Öhlins rugóstag mellett Akrapovic kipufogó is rendelhető hozzá. A fékkarok, a főfékhenger burkolata és egyéb alkatrészek alumíniumból készülnek erre a speciális változatra.

Kymco AK550

Természetesen kis táblácska is tájékoztat az aktuális példány sorozatszámáról.
S 125
A Like 125 új verziója, a Like sportos tetvére, amely már egy éve piacra került 50-es, 125-ös és 150-es motorokkal kapható. Az új Like S-t a téglalap alakú fényszóró, az új első rács és a hangtompító védelme jellemzi. Exkluzív színek lesznek elérhetők, hogy hangsúlyozzák a S sportos vonalait.
People One 150i
A People One 150i-vel könyebbé válik az elővárosi ingázás. A Kymco új 150-es motorját kapta, amely lehetővé teszi, hogy ez a robogó még az extra városi távolságok leküzdésében is hű társ.

Kymco AK550

Az emberek által kedvelt tulajdonságai, mozgékonysága és egyszerűsége változatlan maradt, csak a vezetés élvezete nőtt.
Downtown 350i TCS
A Traction Control a DOWNTOWN új modelljére is felkerül, ezzel téve még biztonságosabbá a napi közlekedést. A technológiai komponensek frissítése között a NOODOE rendszer is helyet kapott.

Szöveg: Buny

Kép: Kymco

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes