XMAX IRON MAX sportrobogók

A trendteremtő TMAX modell inspirálta dinamikus kialakítás mellett a legnépszerűbb XMAX 400/300/125 sportrobogókban a divatos megjelenés, a káprázatos teljesítmény és a mindennapi funkcionalitás ötvöződik – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 2005 óta eladott 370000 különböző XMAX modell. Az XMAX 300 modellből 2018-ban eddig több mint 17000 darab talált gazdára, ezzel vezeti a 250 köbcenti feletti kategóriát, és az MT-07 modell után a Yamaha legnépszerűbb európai modelljévé lépett elő.

A tiszta MAX DNS-sel rendelkező TMAX és XMAX modellek bemutatkozásuk óta átformálták a piacot, és a teljesítmény, a megjelenés és stílus egy egészen új szintjét hozták el Európa útjaira.

Yamaha XMAX 400 2019


Ezek a modellek határozzák meg a sportrobogók definícióját, és mindenben a MAX-ot nyújtják. Alig egy évvel az XMAX sorozat sikeres bemutatkozása után a Yamaha bemutatja a különleges kiadású XMAX IRON MAX modellt, amely még jobb felszereltséggel rendelkezik, és újra bebizonyítja, hogy nem véletlenül ezek a modellek határozzák meg a sportrobogók kategóriáját.

Yamaha XMAX 300 2019

Olyan ügyfeleknek ajánlják, akik praktikus, de egyben dinamikus robogóra vágynak: a különleges kiadású 400-as, 300-as és 125-ös modell kiváló választás mindenkinek, aki értékeli a megjelenést, a divatot és az egyéniséget.

Yamaha XMAX 125 2019

Az XMAX IRON MAX legfontosabb tulajdonságai között említhetjük a beépített háttámasszal rendelkező különleges üléskialakítást és az alumínium lábtartókat, amelyek szintén a három modell prémium minőségét hirdetik – érdemes megnézni a króm sportidomot és a füst színű üveggel készült hátsó fényszórót.

Yamaha XMAX 125 2019

Az XMAX IRON MAX tágas és ergonomikus kialakítású vezető ülésén bőr bevonatú párnázás gondoskodik a luxusmegjelenésről és -érzetről.

Yamaha XMAX 125 2019

Az elegáns és kifinomult új Sword Grey vázszínt izgalmas új emblémák egészítik ki, amelyek szintén hozzá járulnak a különleges sportrobogók vezetési élményéhez.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes