Clover Laminator

Ez egy túra kabát, amint azt a modell neve elárulja, úgy tervezték, hogy a motorról nem kell rögtön leszállni és öltözni, ha elkezd esni az eső vagy az időjárás hirtelen megváltozik. Vízhatlan szellőző dzseki, ami minden ilyen irányú igényt maradéktalanul kielégít. Hölgyek számára is elérhető megfelelő fazonnal, és mindezt párosítva a hasonló adottságokkal rendelkező nadrággal, teljes összhatás érhető el védelem és megjelenés terén egyaránt.

A Laminator vízálló külsővel rendelkezik (Duratek-8 2-LAYER, Duratek-4 Ripstop), ezért nincs szükség belső membránra.

Clover Laminator


Ez a megoldás nyilván gátat szab a teljes felületű átszellőzésnek, azonban erre a célra kialakított zónákkal a melegebb napokon sem kell a befülledéstől tartani. A mellkason és a hátsó részen lévő két-két „100% -os vízálló cipzárral” rendelkező szellőző gondoskodik a belső klímáról. A piacon kapható más hasonló modellektől a textil lágysága különbözteti meg. A megnövekedett komfortérzetet a belső membrán hiánya teszi lehetővé, a külső csúcs minőségű anyagok használatával és a kivehető béléssel hideg napokon is megőrzi komfortját.

Clover Laminator

A biztonság szempontjából a Laminator örökölte a márka alapvető értékeit, minden oldalról fényvisszaverő betétek gondoskodnak a láthatóságról, a cserélhető váll- és könyökvédők és a gerinc védőnek kialakított belső kiképzés garantálja a védelmet. A személyi védőfelszerelésekre vonatkozó EN 17092: 2017 szabvány szerint „AA” szintű védelmet nyújt.

Clover Laminator bélés

A dzsekin öt vízálló zseb van, kettő elöl és három belül, amelyek közül kettő a termo bélésben kapott helyet. Az utóbbinak kettős szerepe van, a kabát termikus részén kívül, hasznos és elegáns, szintetikus, steppelt kabáttá válik, amelyet önálló ruhaként is lehet viselni. A Laminator három színkombinációban készül, amelyek mindegyike női fazonban is rendelkezésre áll. A választékban megtalálhatók a kabáthoz illeszkedő nadrágok, amelyek női szabással is elérhetőek.

Clover Laminator női

Méretek: férfi S-től 4XL-ig, női XS-től XL-ig. A karoknál patenttal és hevederrel, derékövvel, mandzsettánál és a kabát alján tépőzárral „szabható” testre a hosszított túra kabát. A gallér mikroszálas anyagból készül, a nadrággal összecipzározható a derék jobb védelme érdekében. A termékkel kapcsolatban a hazai forgalmazó szívesen áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes