Givi 50.6 STOCCARDA

Az 50.6 modell a 2019-es GIVI sisak katalógus újdonsága, és egyike a tavaly novemberi milánói kiállításon bemutatott sisakoknak. Rendkívül eredeti és esztétikus aerodinamikai kialakítású, kiváló jellemzőkkel rendelkező, széles színválasztékot felvonultató, női kivitelben is kapható lesz, ez utóbbi eddig nem volt a GIVI családban.

A cég története során a GIVI által bevezetett első sisak egy zárt változat volt, sportos megjelenéssel.

Givi 50.6 Stoccarda


Annak ellenére, hogy az utóbbi években a városi és túra kialakítású sisakok népszerűsége nőtt, a vállalat továbbra is olyan sisakokat fejlesztett, amelyek a csupasz és sport motorkerékpárok tulajdonosai számára készültek. Ez vonatkozik az új 50,6 Stoccarda-ra is, könnyen felvehető és lenyűgöző grafikájával a techno polimer héjjal gyártott teljes sisakok csúcsát képviseli, ami a jól ismert 50,5-es és 50,4-es testvér modellek előtt áll.

Givi 50.6 Stoccarda

A héj két méretben készül a kényelmes viselet érdekében. A hipoalergén, kivehető bélés mellett a kommunikációs rendszereknek is találtak helyet. A Pinlock előkészítés hidegebb időben jön jól, napsütésben a napszemüveg segíti a látást. A hatékony szellőző rendszer három első beömlőből és két hátsóból áll. A rögzítésről mikrocsatos rendszer gondoskodik.

Givi 50.6 Stoccarda

A sisak tömege 1390 gramm. A színválaszték mellett a három grafika (Splinter, Glade és Perseus) összesen 10 változatot eredményez, a női változat (Mendhi) három egy színű sisakot takar különleges grafikával. Kapható méretek: XS-től XXL-ig.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes