Kappa kiegészítők Honda CMX Rebel-re

A megfelelő kiegészítőkkel a Honda meztelen „lázadóját” az amerikai hangulatból teljesen ki lehet zökkenteni, hogy eklektikusabb motorkerékpárrá váljon. A Kappa gyors közvéleménykutatást végzett, és ad hoc létre hozott a rendelkezésre álló alkatrészekből egy sorozatot a Rebelre.

A megfizethető, A2 jogosítvánnyal rendelkező motorosoknak könnyen vezethető és 690 mm-es ülésmagassággal rendelkező motor nincs túl sok.

Honda CMX Rebel – Kappa


Ami a nők számára is előnyös, és olyan összetevőket egyesít, amelyek igazán népszerűvé teszik azt Honda CMX Rebel-nek hívják. Úgy tűnik azonban, hogy a CMX Rebel olyan magányos motorosok számára készült, akik nem akarnak utassal közlekedni.

Honda CMX Rebel – Kappa

Valójában azonban ez a bázis tökéletesen alkalmas a testreszabásra, és ez az a hely, ahol a Kappa igazán otthon van, amit mi sem bizonyít jobban, mint a modellhez készített kollekciója.
A CMX Rebelhez két speciális tartozékot kínál, a KTS1160B utasülés háttámlát, elegáns fekete csomagtartóval és a lámpa fölé szerelhető légterelőt víztiszta vagy füst színezéssel 35×41 cm méretben. A KN1160 hajlított bukócső polírozott fekete, 25 mm átmérőjű csőből készül.

Honda CMX Rebel – Kappa

A KR1160 hátsó csomagtartóhoz zsákot vagy egy felső dobozt lehet rögzíteni, ez utóbbihoz az E251 platni nyújt segítséget. Ha több helyre van szükség, a TMT1160K oldal tartók lehetővé teszik CR601U táskák rögzítését. Ezek a táskák a Cafè Racer termékcsalád részét képezik, tökéletesen illeszkednek a CMX-hez. Ha két ember számára kell pakolni, akkor tanktáskával növelhető a poggyász kapacitás, ebben az esetben a CR600 mágnessel rögzíthetőt ajánlja a gyártó.

Honda CMX Rebel – Kappa

A „puha táskák” sokkal nagyobb választékot kínálnak, akár két 25 literes RA316 puha oldaltáskával és a mágneses, 20 literes RA315 tanktáskával egy újabb alternatívát mutat.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes