Felújított Hevik Titanium R

Nagyobb kényelem és fokozott biztonság, ezekkel a jelzőkkel lehet leginkább leírni a Hevik Titanium túra kabát második kiadását. Az első generáció használata során szerzett tapasztalatokból kiindulva, több technikai részletet javítottak, és a ruházat megfelel az EN17092 szabvány támasztotta biztonsági előírásoknak. A háromrétegű szerkezetnek köszönhetően mind a négy évszakban használható, a felhasználási kör szélesítése érdekében két színben és 4XL méretig kapható.

A Titanium, a márka túra ruházati kombinációjának kereskedelmi neve. A kabát a nadrágtól a név után elhelyezett „R” betűben különbözik, ez takarja a felülvizsgálatot amelyen a felső ruházati termék átesett.

Hevik Titanium R


A tavaly ősszel bemutatott dzseki most már készen áll a következő szezon kihívásaira. Hő, hideg és eső kétségtelenül része a kalandnak, de ez a ruházat képes az időjárás viszontagságainak enyhítésére és emellett kényelmes utazást garantál. Ebből a szempontból tehát a Titanium R kiváló túra társ, amit a külső poliészter héj alatt a leginkább kopásnak kitett területeken alkalmazott ripstop megerősítésekkel is igyekeztek erősíteni. A több rétegű kabát egyik rétege a vízálló Humax, amelyet 10 000 mm-es vízoszlopra teszteltek. A második réteg a termikus egyensúlyért felel, ezt hűvösebb napokra ajánlja a gyártó. A Fidlock rendszer (mágneses lezárás) a mellkas két légbevezetőjéhez illeszkedik és további 5 cipzáras nyílást alakítottak ki, hogy pontosan a menet közbeni légáramlás mentén elhelyezkedve garantálják meleg napokon a szellőzést.

Hevik Titanium R

A megfelelő és kényelem illeszkedés elérését a karon és az alkaron, valamint a deréknál tépőzáras hevederekkel lehet biztosítani. A mandzsettát cipzárral és patentokkal lehet állítani, a gallérzáró szintén igény szerint rögzíthető. Ezen túlmenően a két oldal cipzárral ellátott részt kinyitva bővíthető a kabát alja. A négy első zseb közül kettő vízszintes és kettő függőleges zárású. Hátul nagy tároló zsebet alakítottak ki, amely a vízálló és a thermobélés befogadására is alkalmas, ha éppen nincs rájuk szükség. A Titanium R megfelel az EN 17092-2 szabvány által támasztott védelmi szint követelményeknek, a vállnál és a könyöknél elhelyezett protektorokkal.

Hevik Titanium R

A hát belső oldalán kialakított zseb opcionálisan kiegészíthető például a Hevik Fullback Amour gerincvédővel. A kabátot S-től 4XL méretig gyártják fekete és jég szürke színben.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes