Visszatérő legenda

Az új 1200 köbcentis Custom-Roadster Triumph Speed Twin folyadék hűtéses, nyolc szelepes, két hengeres soros motorral száll ringbe a klasszikus vonalak iránt érdeklődő motorosok kegyeiért. Az alapjárattól rendelkezésre álló nagy teljesítmény és forgatónyomaték az erőssége az angol klasszikusnak, a fémbe öntött történelem egy darabjának.

A modern kor követelményeinek megfelelő dinamikus Roadster a módosításoknak köszönhetően kiváló kezelhetőséggel kényezteti vezetőjét és utasát.

Triumph Speed Twin


A 120 mm hosszúságon rugózó teleszkópokkal megfelelő kényelmet garantál hosszabb utazások során. A sport, utcai és eső motorvezérlési variációk mellett USB töltő és LED technológiás világítás teszi teljessé az elektronikai komfortot. Ezek után ki vonná kétségbe, hogy ez a motor képes nagyobb túrák vagy hosszabb utazások társává válni.

Triumph Speed Twin

Ez fordult meg a tervezők fejében a Hepco-Becker-nél, amikor stílusos csomagtartó rendszert készítettek a típushoz. A keskeny formák teszik aerodinamikussá a Speed Twin legújabb kiadását. Ehhez igazodva a C-Bow tartó és a hozzá kapcsolható felső doboztartó Alu- vagy Easyrack tervezésénél kényesen ügyeltek rá, hogy a kivitel alkalmas legyen a tartószerkezettel együtt akár hengertáska vagy más vászonból készült stílusos poggyász elhelyezésére és rögzítésére.

Triumph Speed Twin

A véletlen sérülések elkerülése érdekében a típushoz készítettek bukócsövet, hogy a szépség és a pénztárca tartalma ne csökkenjen drasztikus mértékben, ha javításra kerülne a sor. A lámpára szerelhető ráccsal új arcát mutatja az újdonság, a régi terepmotorok stílusát idézi.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes