Hevik Ikaro

A híres görög mítosz főszereplője, a repülés érdekében mindent megtett, de nem gondolt a melegre, ami elolvasztja a tollak rögzítésére használt viaszt és mézet. A HEVIK új kabátja sem fél a melegtől és a széltől, de a tervezők gondoltak a hőelvezetésre, és az EN 17092 szabványnak megfelelő kabát a biztonság mellett, szellőzést is biztosít használójának. A hasznos esővédő membrán a kellemetlen időjárási tényezők hatásainak kiküszöbölését szolgálja.

Köztudott, hogy az átmeneti időszakok a legproblémásabbak öltözködés szempontjából, mert az időjárás alapvetően nem változik, de a hőmérséklet a nap folyamán sokat ingadozik.

Hevik Ikaro


A motoros számára még bonyolultabb a megfelelő ruházat kiválasztása, amely képes az utazás során a hő és szél elleni védelemre, és egyidejűleg megfelelő védőképességgel rendelkezik. A Hevik újdonsága kielégíti ezeket az igényeket, ez egy kiváló minőségű dzseki, melyet a városban és túrázás alkalmával egyaránt lehet használni. Ez a ruhadarab poliészterből szőtt textíliából készül, az átlagnál nagyobb szellőzést biztosít az ujjaknál és a mellkason. Ha azonban az időjárás „csúnyára fordul”, akkor a vízálló és lélegző HUMAX membrán lép a színre, 10 000 mm-es vízoszlop nyomású vízáteresztésnek ellenálló tulajdonságával.

Hevik Ikaro

Ez bélésként vagy  gyorsan használható külső rétegként is viselhető, ami különösen fontos, mivel biztosítja, hogy a kabát külső rétege száraz maradjon. A tökéletes illeszkedést tépőzáras pántokkal a csukló mandzsettáján, és a derékvonalon gumis betéttel lehet elérni. Az Ikaro megfelel a EN 17092 harmonizált szabványnak, ami a személyi biztonság szempontjából elengedhetetlen. Ezt a vállaknál és a könyöknél elhelyezett CE jóváhagyás 1. szintjének megfelelő viszkoelasztikus protektorainak és a háton kialakított gerincvédő zsebnek köszönheti.

Hevik Ikaro

Az Ikaro széles méret tartományban kapható S-től 4XL-ig. Végül, de nem utolsó sorban, fekete, szürke és neon sárga színben kerül a boltokba, ez utóbbit azok számára készítették, akik a jobb láthatóságot is „szem előtt” tartják.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes