55.000 mérföld, 35 ország, 381 nap alatt

Az 55000 mérföldet (88 000 km) Henry Crew egy Ducati Scrambler nyergében tette meg 381 nap alatt, 35 országot érintett, és ezzel felállított egy új világrekordot. A 23 éves férfi, aki egy évvel ezelőtt indult útnak, hogy egyedül szelje át a világot, majd visszatérve Angliába, bezsebelje a legfiatalabb motorkerékpárosként teljesített világ körüli motorkerékpár túráért járó címet.

Henry 2018. április 3-án indult Londonból, hogy tervei szerint 35.000 mérföldet tegyen meg egy év alatt. Visszatérve, 2019. április 19-én a motor kilométer órája 55.000 mérfölddel (több mint 88 000 km) mutatott többet.

Ducati Scrambler Desert Sled


A Ducati Scrambler Desert Sled rendkívül sokoldalú társa volt ezen az úton, ami képes volt bármilyen terep vagy éghajlati viszonyt gond nélkül elviselni. Együtt haladtak magaslatokon -7 ° C hőmérsékletben, sivatagok, hegyek és 52 ° C-os esőerdők övezték útját, és a motor tökéletesen működött, könnyű kezelhetőséget biztosítva az autópálya szakaszokon és a terepen.

Ducati Scrambler Desert Sled

Elkerülhetetlen volt néhányszor az esés, de a Scrambler kis súlyának köszönhetően mindig képes voltam felállítani, és komoly károkat sosem szenvedett, hogy ne tudjam folytatni az utam. A fiatal brit motoros Ducati Scrambler Desert Sled gépe a „Bike Shed London 2019” Ducati Scrambler standján volt kiállítva. A londoni motorkerékpár klub, The Bike által szervezett különleges motorkerékpárok rendezvénye a Shed, amely május 24-26 között Londonban került megrendezésre.

Ducati Scrambler Desert Sled

A Dock, egy történelmi dohányraktár, amelyet kiállítási területté alakítottak át, és ez volt a tizedik Bike Shed London, amely az egyik legjobb európai esemény a motorkerékpár-kultúra iránt rajongók számára és a Ducati Scrambler márka kulcsfontosságú terepe. A kiállításon két különleges változat is helyet kapott, az egyik a testreszabott Ducati Scrambler 1100: a „Goblin Works Hooligan Hillclimber”, amit Anthony Partridge a „Goblin Works Garage” televíziós sorozatához készített.

Ducati Scrambler Desert Sled

A másik a Ducati Scrambler Full Throttle, melyet Vikki Van Someren egyedire szabott. A 2019-es sorozatból megjelent a Ducati Scrambler 1100 gyári Scrambler kiegészítőkkel. További információ Henry túrájáról a hivatalos honlapján található: https://35000miles.com.

Szöveg Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes