Kappa RA320 tanktáska

A KAPPA új „Tanklock” gyors zárral rendelkező kompakt és funkcionális tanktáskája praktikus zsebekkel indul hódító útjára. Az RA320 azonban ennél több, a tankról levéve univerzális válltáskává válik, hogy a nyári melegben legyen helye az igazolványoknak és pénztárcának. A Racer termékcsaládba tartozó újdonság vízlepergető anyagból készült, és két színben kerül az üzletekbe.

Gyakorlatias és gyors a Tanklock rendszer, amely forradalmasította a tanktáska használatot.

Kappa RA320


A tíz modell közül öt (4,5–40 liter közötti kapacitással) alkotja ennek a karimás rögzítési technológiával felszerelt sorozat alapját. Az újdonság hiánypótlóként érkezik, a legkisebb kapacitással rendelkező táskát már sokan keresték a gyártónál.

Kappa RA320

Az R320 modellt elsősorban csupasz motorral rendelkező tulajdonosoknak szánták, akik nem kedvelik a hatalmas, toronyként magasodó tanktáskákat. Kompakt kialakítása minden bizonnyal kedvelt lesz, használatával lehetővé teszi, hogy utazás közben az összes „alapvető dolgot” a keze ügyében tudja tartani a vezető. Ami még érdekesebbé teszi, hogy egy vállpánttal táskává lép elő könnyed sétához, vagy kézben is vihető a fogantyújának segítségével.

Kappa RA320

A két fő rekesz mellett egy harmadik zsebben elfér a vállszíj, a pénztárca, telefon, kulcs, iratok vagy amire szüksége van a tulajdonosnak a nagyobb részben tárolható. A külső héj UV álló, a belső bélés világos narancssárga színével és vízállóságával hívja fel magára a figyelmet.

Kappa RA320

További hasznos funkció a M.O.L.L.E. rendszer, a táska tetején lévő gumis hálóval, így a külső részen is lehetőség nyílik kisebb csomagok elhelyezésére és rögzítésére. Az RA320 két színben kapható: fekete és szürke, méretei (cm): 25 x 9 x 23.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes