Az év robogója 2018

A Motoretta szaklap által rendezett olvasói szavazás eredménye, hogy a Kymco Xciting S 400i lett a 2018-as év robogója. A 400 köbcentis 26,5 kW (36 Le) teljesítménye egyedülálló a kategóriájában,  első LED-es menetfénnyel, magasságban állítható szélvédővel készül, amivel ebben a kategóriában kevés verseny társ rendelkezik.

A KYMCO NOODOE alkalmazás megjelenítésével eddig soha nem látott vezetési élményben lehet része a tulajdonosnak.

Kymco Xciting S 400 – Hepco and Becker


Tartalmazza a navigációt, csatlakoztatható hozzá az okostelefon, és minden  egyedi beállítás megjeleníthető a kijelzőn az időjárástól a következő üzemanyagkútig bármi. Az új Xciting S 400i ABS rendszere segíti a megállást, a kesztyűtartóban kialakított USB csatlakozó könnyebben elérhető, mint az ülés alatt. De hová pakoljuk a sisakot és az egyéb poggyászt? Itt lép a képbe a Hepco-Becker az Alu- vagy Easyrack hátsó tartójával, bármelyikre egyszerűen és gyorsan felrakható a kínálatból bármelyik felső doboz.

Kymco Xciting S 400 – Hepco and Becker

A Minirack különösen érdekes lehet azok számára, akik nem rajonganak a dobozos tárolásért. Az erre felhelyezhető hátsó táska kitűnő csomag elhelyezési alternatívát kínál a merev falú tárolókhoz képest.

Szöveg: Buny

Kép:Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes