Hét változat és végtelen lehetőség egy motorból

A V7 III Rough, a V7 III Milano és a V7 III Carbon, az alap Stone, a Speciál és Racer modellekhez csatlakozik, hogy a vásárlók minél szélesebb körben találják meg a a Moto Guzzi-nál az egyedi karaktert a kínálatban. A legfrissebb a V7 III Stone „Éjszakai csomag” változata LED-es lámpákkal és új stílusos részletekkel jelentkezik.

A Mandello-i „hét-ötvenes” kiváló kiindulópont az egyedi projektekhez. Az eredeti Moto Guzzi kiegészítők katalógusa, amely a V7 III-hoz készült, több mint 80 alkatrészt tartalmaz, és folyamatosan bővül. A V7 III tehát végtelen sokféle értelmezéshez ad lehetőséget, hogy saját, speciális motort lehessen létrehozni.

Moto Guzzi V7 Stone


V7 III Stone
A 2019-es modellévre a fényszóró keret nem króm, hanem fekete, az első sárvédő festett, hogy egyezzen a tank színével, az oldalsó panelek logója új, csakúgy mint a sas, amely a tankot díszíti, és amelyet most egy fényes kivitel váltotta fel. A teljes „sötét matt” megjelenés jellemzi, és ez különbözteti meg a többi verziótól. A V7 III Stone könnyűfém kerekekkel és egyetlen kör alakú műszer egységgel rendelkezik. Az első sárvédőt lerövidítették, és a Nero Ruvido mellett a V7 III Stone két új és vonzó szatén színben kapható: Grigio Granitico és Rosso Rovente.

Moto Guzzi Stone Night Pack


A V7 III Stone elérhető Night Pack változatban, amelyet jelentős stílus- és funkcionális változások jellemeznek, amelyek közül az első az új lámpák bevezetése. A feliratozott nyereg a hímzett Moto Guzzi logóval a Night Pack Bronzo Levigato és a Blu Pungente változatban is kapható.
V7 III Special
A V7 modellek közül a legközelebb áll az ős modell szelleméhez. Klasszikus és elegáns, sok ragyogó alkatrészt és ragyogó grafikát tartalmaz. A híres 1975 V750 S3-hoz hasonlóan a nyereg alatti oldalsó nyílásokon található tipikus színes csíkok kiegészítik a benzintartály vízszintes sávjait.

Moto Guzzi V7 Limited

A küllős kerekek csiszolt és fekete felületek kontrasztjával vonzza a tekintetet. A műszerfal két kör alakú kijelzőből áll. A V7 III Special a „régi iskola” jegyeit sugalló nyereggel, amely kiemeli annak klasszikus és elegáns gyökereit. A rendelkezésre álló színek a Nero Onice és a Grigio Cristallo.
V7 III Carbon
Jelenleg ez a V7 III család egyetlen korlátozott darabszámban előállított modell. A V7 III Carbon az autentikus V7 stílust szénszálas alkotóelemekkel, valamint rövidebb és karcsúbb sárvédőkkel emelik egyedi karakterét. A V7 III Carbon matt fekete színe éles kontrasztot mutat a Brembo első féknyereg, az oldalsó panelen lévő logó és az üzemanyagtartályon lévő sas vörös árnyalatával.

Moto Guzzi V7 Carbon

A ‘Made in Mandello’ mechanika piros hengerfej fedeleknek köszönhetően kiemeli még jobban. Új, Alcantara nyereg kárpitja kültéri használatra ideális és időjárásálló. A nyereg piros varrással növeli az egyedi megjelenést. A modell sorozatszáma egy táblán foglal helyet a kormánylon. Az 1921-es darabszám emlékeztet a Moto Guzzi alapításának évére.
V7 III Rough
Ez a verzió kopott kinézete az egyedi nyereg varrással és az utas hevederrel, valamint az alumínium oldalsó burkolatokkal. A sárvédők ugyanabból a kiváló minőségű anyagból készülnek.

Moto Guzzi V7 Rough

A fényszóró keretét feketére festették, a villatartókat klasszikus gumi porvédők védik.
V7 III Milano
A Moto Guzzi új V7 III Milano verzió a legalkalmasabb a városi közlekedésre. Ez a modell az eredeti a V7 III Special klasszikus jellemzőit tartja fenn, mint a két kör alakú kijelző, a króm kipufogó, az utas kapaszkodó, de kerekei már modern benyomást kelt. Az alap felszereltség csúcsminőségű részleteket tartalmaz, például alumínium sárvédőket és oldalsó paneleket.
V7 III Racer
Számos technikai és esztétikai jellemző különbözteti meg a többi V7 III modelltől.

Moto Guzzi V7

A V7 III Racer króm tankján vörös sas látható. Ez a szín a vázon és a lengőkaron a „Rosso Corsa” színre emlékeztet, ami az első 1971-es V7 Sport sorozatra volt jellemző. A V7 III Racer természetét hangsúlyozza a kormány és a nyereg. A Racer együlésesnek tűnik, ám a valóságban hátsó lábtartóval is rendelkezik, és az ülés burkolat eltávolítását követően máris kétszemélyes. Az egyik legkülönlegesebb tulajdonsága az eloxált fekete alumínium széles körű használata.

Szöveg: Buny

Kép: Moto Guzzi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes