MV Agusta Brutale 1000 Series Oro és Superveloce 800 Series Oro

Az MV Agusta Brutale 1000 Oro és a Superveloce 800 Oro korlátozott darabszámban került piacra, amit a rajongók néhány napon belül elkapkodtak. A Brutale 1000 Oro első darabjai 2019. novemberére várhatók, míg a Superveloce 800 2020. márciusától vehető át.

Amikor a Superveloce 800 Series Oro-t 2018 novemberében bemutatták, 2020 legkívánatosabb és leginkább várt kerékpárjának kiáltották ki, míg a Brutale 1000 Series Oro „a show legszebb motorkerékpárjának” címet kapta.

MV Agusta Serie Oro


A Brutale 1000 Series Oro valószínűleg a legagresszívebb megjelenésű meztelen motorkerékpár, a legerősebb 1000 cm3-es blokk, a 208 lóerős négyhengeres szoros leszármazottja az F4 RC verseny erőforrásának, és 300 km/ó feletti legnagyobb sebességet képes elérni.

MV Agusta Serie Oro


A Superveloce 800 Series Oro határozottan klasszikus megjelenése emlékeztet az MV Agusta dicsőséges elődeire. De egy acél rácsos váz vonzó tulajdonságain túl,148 lóerős, soros három hengeres 799 köbcentis motorja, ellenkező irányban forgó főtengellyel, hat sebességes váltóval és az ikonikussá vált három csöves kipufogórendszerrel rendelkezik.

MV Agusta Serie Oro

A Superveloce 800 szintén TFT-műszerfalon keresztül informál a legkorszerűbb motor és a járművezérlő elektronika űltal közvetített adatokról.
Timur Sardarov, az MV Agusta vezérigazgatója elmondta: „Örülünk a két motor sikerének. Az MV Agusta hagyománya az állandó innováció, a lélegzetelállító teljesítmény és a kiváló formatervezés.

MV Agusta Serie Oro

600 szenvedélyes rajongó jelentkezett a világ minden tájáról, hogy kimutassa előjegyzésével elismerését ikonikus márkánk és az egyedülálló motorkerékpárok iránt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy büszkék legyenek arra, hogy exkluzív, egyedi motorral rendelkeznek.”

Szöveg: Buny

Kép: MV Agusta

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes