60-as évekbeli Roadster

A Royal Enfield Interceptor INT 650 Roadster koncepciója a 60-as éveket idézi. A különösen széles, kényelmes kormány a steppeltre varrt két személyes ülés, valamint a kövér üzemanyag tartálya a régi stílusú építésről tesz tanúbizonyságot. Az akkor oly divatos megjelenés átültetése a modern időkbe igazán jól sikerült.

A 804 mm-es ülés és 174 mm-es szabad magasságával garantálja a Royal Enfield a maximális utazási komfortot. A 650-es, soros két hengeres Old School stílusú blokk maximális teljesítménye 47 lóerő 7100-as percenkénti fordulatszámon.

Royal Enfield 650 Interceptor – Hepco & Becker


Menet közben többnek tűnik az alacsony tömeg és az egyszerű felépítés miatt. A városi közlekedéstől a hétvégi kiruccanásig az új vázzal szerelt Interceptor könnyűvé teszi a motor irányítását és több felhasználási lehetőséget kínál a tulajdonosnak. A kirándulásokhoz szükséges kiegészítők terén a Hepco & Becker egyszerű megoldásokat kínál.

Royal Enfield 650 Interceptor – Hepco & Becker

A C-Bow tartó fekete és króm színben elérhető, amire a cég kínálatában szereplő könnyű táskák vagy koffer könnyen felhelyezhető. Az utas kényelmének fokozása érdekében a lábtartó áthelyezéséhez kínálnak megoldást.

Royal Enfield 650 Interceptor – Hepco & Becker

Emellett a hátsó ülés mögötti rész kihasználása érdekében típus specifikus csomagtartó feketében vagy krómozva szolgálja a kollekcióban található vászon vagy bőr táskák rögzítését.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes