Hevik Andromeda

Sokoldalú, praktikus a „motoros” parka, amit kevesen választanak, holott védelmi képességei megegyeznek a klasszikus motoros textilkabátéval. A Hevik kínálatában a téli szezonra még nem volt ilyen kabát, ezért ötletes műszaki megoldásokkal, a maximális kényelem és a szellőzés biztosítása mellett készítettek egyet.

A motoros ruházatra vonatkozó szabványi előírásoknak megfelelő Andromeda tökéletes viselet öltöny és nyakkendő felett.

Hevik Andromeda


A hideg évszak beköszöntével a szél, az eső és a rossz időjárás ellen védekezni kell, és az sem hátrány, ha a megjelenése nem csak egy robogón mutat jól, hanem az irodaház liftjében sem feltűnő a szövetkabátok között. Az Andromeda parka egyik legfontosabb jellemzője a külső megjelenése. A levehető kapucni miatt nem kell folyamatosan esernyővel járni.

Hevik Andromeda

A külső, laminált szövet membránja 5000 mm-es vízoszlop nyomását képes elviselni, mégis rugalmas a Spandex használatának köszönhetően. Biztosítja a szél és az eső elleni védelmet, a 100 grammos kivehető bélés mellett olyan egyedi megoldásokat alkalmaztak a kialakításánál, mint például a kötött gyapjú mandzsetta. De fő jellemzője a szellőzés maradt, a „HEVIK szellőztető rendszere” szükség esetén optimális levegőáramlást biztosít a ruha belsejében. Hogyan működik? A mellkason két cipzár helyezkedik el egymás mellett.

Hevik Andromeda

Az egyiken felhúzva a kocsit a mellkas részen végig hálós betéten keresztül jut be a levegő, míg hidegebb napokon a másik cipzáron felhúzva a kocsit, a hálós rész bekerül a kabát belső felére. A teljes záráshoz még a cipzárra patentokkal rögzíthető hajtókát is varrtak. Összesen nyolc zsebet alakítottak ki, az öt külső zsebből ki kell emelni a bal karon található dokumentum zsebet, a két alsó zseb a hajtókára rögzített patenttal záródik. A három belső zseb szintén hasznos lehet, mindegyiket a bélésben alakították ki.

Hevik Andromeda

A „biztonsági szakasz” a motoros kabátokra vonatkozó 1. szintű védelmet biztosítja a vállaknak és könyöknek, a háton kialakított zsebbe akár 2. szintű gerincvédő is elhelyezhető. Az Andromeda fekete színben, S-től 4XL méretig kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes