Kappa Rambler Racer

Sokak számára a puha táskák a tökéletes megoldást jelentik a poggyász szállítására. A Kappa ilyen táskákat már eddig is kínált különféle típusú motorkerékpárokra, és az új Rambler Racer sorozatot azoknak kínálja, akik szeretik a régies megjelenést. Az újdonság egy pár oldaltáskából, egy nyeregtáskából, egy tanktáskából és egy praktikus, kompakt szerszámtáskából áll.

Az új klasszikus motorkerékpár modellek értékesítése erőteljes, és nem mutatja csökkenés jeleit.

Kappa Rambler



A Kappa az elsők között volt, amely hitt ebben a tendenciában, és nyitott sisakjaival, stílusos táskáival, szélvédőivel már rég a piacra lépett. Ezt fokozza az új, vízálló RAMBLER RACER sorozat. A négy táskából álló sorozat, azonos színű anyagból, egymással összhangban lévő színekben készül: szürke és zöld, fekete bőrbetétekkel.
Az RB100 oldal táskák belső térfogata 14 liter, a zárásról hajtogatós rendszer gondoskodik. A nyeregtáska hevederekkel és kampókkal, valamint hurokrögzítővel biztosítható a motorkerékpáron. A felső részen fogantyú könnyíti a leemelést. A táska külső részén zsebet alakítottak ki vízálló cipzárral.

Kappa Rambler


Az RB101 nyeregtáska belső térfogata 26 liter, a motorra négy hevederrel, kapcsokkal rögzíthető. Miután a táskák lekerülnek a motorról egymáshoz rögzíthetők, így a párnázott vállpántokkal egyszerűen szállíthatóvá válnak. A felső részen fogantyú könnyíti a levételt, illetve a külső oldalon vízálló cipzáros zsebet alakítottak ki.
Az RB102 szerszámtáska belső térfogata 0,5 liter, szalaggal és akasztó kampóval rögzíthető a tartalom a cipzáras zseb mellett. A motorra hevederrel rögzíthető.

Kappa Rambler


Az RB103 tanktáska belső térfogata 7 liter. Hajtogatós zár rendszere biztosítja a vízállóságot. Rögzítése fém tartályokhoz négy mágnessel, nem fém tartályokhoz négy hevederrel lehetséges. Párnázott vállszíjat készítettek az egyszerű szállításhoz (D-gyűrű és karabiner csatlakozással).
A külső oldalon vízálló cipzáras zseb van, a hátsó részen párnázott betét teszi kényelmesebbé a vitelét.

Kappa Rambler


A táskák anyaga 550D PVC, zöld és szürke poliészter bevonattal, 2 mm vastag műbőrrel (PU), fekete színben. Belső bélés (a szerszámosnak nincs belső bélése) fekete, 190D nylon. Hő és vízálló varratokkal készül. A táskákon Kappa Rambler logóval látják el. 

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes