SYM Maxsym TL – 2020

A SYM következő zászlóshajója a maxi robogó palettán, a MAXSYM TL nevet viseli. A milánói seregszemlén bemutatott újdonság a motorkerékpárok kezelhetőséget és a robogók kényelmét ígéri. A két tulajdonság tökéletes fúziója érdekében semmit nem áldoztak fel Tajvanban. A SYM MAXSYM TL átlépett egy határt, hogy kompromisszumok nélküli választást kínáljon a nagy robogók piacán.

Motorkerékpárokra jellemző dinamikus teljesítmény leadás és futurisztikus, sportos megjelenés jellemzi az újdonságot, ami méltó ellenfele lehet az 500-as maxi-robogó kategória szereplőinek.

SYM Maxsym TL – 2020


A tökéletes 50/50 súlyeloszlás, a rövidített tengelytáv és az egyoldalas hátsó felfüggesztés garantálja a TL kiváló kezelhetőségét. A külalak és a kompakt méretek miatt nincs szükség egyéb dekorációra, a TL egyszerűen csak tömör, agresszív és szívós benyomást kelt. A soros két hengeres motorral és többtárcsás automatikus nedves tengelykapcsolóval hatékonyan csökkenti a motor rezgését nagy sebességnél.

SYM Maxsym TL – 2020

A nyolc szelepes DOHC – 465 köbcentis blokk maximális teljesítménye 30,0 kW ( 40,8 lóerő) 6750 fordulat / percnél. A hátsó kerék meghajtásáról lánc gondoskodik.

SYM Maxsym TL – 2020

A teljesítmény az egyik legjobb a szegmensben, és ehhez kiváló manőverezési képesség társul. A hátsó felfüggesztést alumínium lengőkarra bízták, ami finoman reagál és szűri ki az útburkolat hibáit a bal oldalon elhelyezett lengéscsillapítóval.

SYM Maxsym TL – 2020

A fordított első villa három bilincses megfogatása fokozza az első futómű merevségét, stabilitását. Mindez a kiegyensúlyozott súlyeloszlással megfelelő stabilitást biztosít nagy sebességnél, és egyedi mozgékonyságot a városi közlekedésben.

SYM Maxsym TL – 2020

A fékrendszer két radiális, négy dugattyús első féknyeregre, és a hozzájuk tartozó 275 mm-es hullámos tárcsákra, hátul szimpla 275 mm-es tárcsafékre, valamint acél fonott fékcsövekből épül fel. Ezt egészíti ki az ABS, így garantálható a legjobb fékteljesítmény.

SYM Maxsym TL – 2020

A robogók kerékméretei a motorokhoz képest kisebbek, mégis a TL „nagy lábon” él 120/70-15-ös első, és 160/60 -15-ös hátsó abroncsaival. Négy LED-es fényszóró biztosítja a megfelelő megvilágítást a sötétben, kivitelük tovább fokozza a robogó agresszív, sportos megjelenését.

SYM Maxsym TL – 2020

A legújabb technológiát alkalmazó hátsó lámpa – a LED OPTICAL FILM modern és futurisztikus megoldása egyedi.

Szöveg: Buny

Kép: SYM

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes