HARLEY-DAVIDSON SOFTAIL STANDARD

Hamisítatlan Harley-Davidson cruiser élmény, letisztult formavilág – bemutatkozik az új Softail Standard motorkerékpár. Magabiztos kiállás, lecsupaszított bobber profil, dinamikus Softail váz és Milwaukee-Eight V2 blokk. A csillogó króm részletek és polírozott felületek tökéletes összhangban állnak a klasszikus fekete (Vivid Black) fényezéssel.

A fekete és fényes alkatrészek kontrasztja egyszerre kölcsönöz klasszikus, valamint minimalista megjelenést a Softail Standard motorkerékpárnak.

Harley-Davidson Softail Standard


A kizárólag lakk fekete fényezéssel gyártott modell egyszemélyes ülése láthatóvá teszi a lerövidített hátsó sárvédőt; míg a letisztult, 3,5 gallonos (13,25 liter) benzintank rálátást biztosít a blokkra és a vázra. Az erőforrás szíve egy Milwaukee-Eight 107-es motorblokk, amely egyből magára vonzza a tekintetet. A hengerbordázat mentes mindenféle kontraszttól. A középcsavaros, kerek légszűrő méginkább láthatóvá teszi a motorblokkot.

Harley-Davidson Softail Standard

A krómozott hővédőpajzsokkal rendelkező kipufogórendszer, amiben a két különálló leömlő dupla „Shotgun” dobokban végződik, még jobban kiemeli a Softail Standard modell nyújtott, alacsony profilját. A klasszikus, fűzött acél felnik – elöl 19”-es hátul 16”-os – csillogó krómozásukkal elkápráztatják a szemlélőt. Elöl transzparens bevonatú teleszkópszárak, polírozott villahidak és kormánykiemelők, valamint krómozott fényszóró- és irányjelzőfoglalatok adnak nagyobb kontrasztot a mélyfekete Vivid Black fényezésnek.

Harley-Davidson Softail Standard

A letisztultsághoz jegyében magasított „mini-ape” kormány és digitális kilométeróra került a motorra.
A szolid Softail alap
A Softail váz biztos alapra helyezi a Softail Standard modellt. Az acélvázat a stabilitás és az alacsony súly kombinációjának tökéletesítésére tervezték. A Softail lengőkart pedig úgy, hogy a dinamikus úttartás érdekében feszes legyen, mialatt egy klasszikus merevváz kinézetét adja. Központi Mono-shock felfüggesztés mellett az ülés alatt található a hátsó, emulziós technológiájú, rugós teleszkóp.

Harley-Davidson Softail Standard

A motoros tömegének és vezetési stílusának megfelelően könnyen beállítható az ülés leszerelésével az előfeszítés. A kettős, hajlított szelepes első felfüggesztés gyorsan reagál a behatásokra, amellyel javul a fékezés és az irányíthatóság. Megbízható fékerőt nyújtanak az első és hátsó tárcsafékek. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS – Anti-Lock Braking System) alap a Softail Standard modell esetében.

Harley-Davidson Softail Standard

Milwaukee-Eight Power
A Milwaukee-Eight 107-es V2-es motorblokk inspiráló teljesítményt és külsőt nyújt, megjelenésében, hangzásában egy igazi klasszikus Harley-Davidson. Erős forgatónyomaték, brutális gyorsulás, precíz hűtés. A kettős ellensúlyozás csökkenti az üresjáratban jelentkező, elsődleges vibrációt, ezáltal növelve a motoros komfortérzetét.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes