Ottobike 2020

Fülbemászó szlogennel jelent meg a piacon az Ottobike, tartalmát tekintve a motorozásról, jövőbe látásról és a márkáról szól. Az Ottobike a 2018-as bemutatkozás után az „MCR” modellel kíván megjelenni az európai piacon, hogy a bemutató motorok szintjéről végre a hétköznapi emberek közlekedési partnerévé lépjenek elő.

Az Ottobike Mini City Racer (MCR) egyszerű, de csábító megjelenése mellett kiváló teljesítménnyel is rendelkezik. Egy feltöltéssel a napi ingázás, vagy hosszabb utazás esetén akár 230 km-es távolság is megtehető.

Ottobike MCR


Az alap modell mellett még elkészítették az MCR S és MXR névre keresztelt koncepció modelleket. Előbbi egy kicsit avantgárd tervezési szellemet közvetít, míg az MXR az úttalan utakon átélhető kalandokat testesíti meg.
Az MCR S esetében az egyedül motorozás élményét helyezték előtérbe, itt az „S” a szóló használat jelölésére szolgál. Ugyanazzal a közép motoros megoldással készül, mint az MCR. Az exkluzív együléses formatervezés még inkább az individualizmust hangsúlyozza, egy robusztus utcai motorkerékpár stílusával kombinálva.

Ottobike MCR S

A 2020-as év másik újdonsága a Maxi Extreme Rider (MXR), az off-road stílust képviselő újdonság, a terep motorok szellemét idézi, és kiváló társ képét sugallja a meredek hegyi utak meghódításához. A gyártó hitvallása szerint, a motorozás nem csak szórakozás és az élet kombinációja, hanem a személyes karakter szimbóluma is. Ebből a márka alapvető értékéből kiindulva született az együléses MCR S és az MXR.

Ottobike MXR

A külső elrejti a motort és a két akkumulátort, mégis alacsony tömegének köszönhetően 0–100 km / h sebességre körülbelül 8 másodperc alatt gyorsul mindegyik modell.

Szöveg: Buny

Kép: Ottobike

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes