Yamaha MT 125 – Hepco&Becker

A Yamaha MT 125-ós verziója Japán „sötét” oldalát hivatott elhozni a kis kategóriába. A minimalista megjelenést kedvelők körében igen népszerű modell használata során többeknél felmerült a csomagszállítás megoldásának kérdése.

A Hepco & Becker tervezői gárdájának több sem kellett, neki láttak az öltöztetésnek, hogy a poggyász kérdést a stílusnak megfelelően megoldják.

Yamaha MT 125 – Hepco & Becker


A tankra szerelhető Lock-it rendszerű táska rögzítés gyors felhelyezést és könnyű levételt kínál. Például jól illeszkedik a külcsínhez egy Royster Daypack táska, amit a szabadalmaztatott FidLock mágneses rögzítés tesz egyszerű használatra alkalmassá. Ebben elfér a pénztárca, okostelefon vagy más hasznos apró dolog, ami a tulajdonosnak kellhet.

Yamaha MT 125 – Hepco & Becker

Aki ennél nagyobb kapacitásra vágyik, az igényeinek megfelelő méretűt talál a német gyártó tantáska kínálatában. Az új Royster Rearbag Sport ( hevederrel könnyen rögzíthető változata) tökéletesen illeszkedik a hátsó ülésre. A kis táska tovább szélesíti a lehetőséget a csomagszállítási kapacitás terén cipzárral növelhető térfogata révén. Az integrált vízálló belső zsák távol tartja a csomagtól a nedvességet és az út porát.

Yamaha MT 125 – Hepco & Becker

A fedél belső oldalán hálós rekesz található kisebb dolgok elhelyezésére. A Royster családba tartozó táskák megvásárlása esetén a sport vonal nem szenved csorbát, mégis a rakodótér, választástól függően a nagyobb esetében 17 – 19 liter, a kisebbnél 11 – 15 liter áll rendelkezésre, és a táska 1 kg-os tömege igazán nem terheli meg a járművet. Természetesen a jármű épségére is gondoltak, a bukócső a motort védi, de oktató motoros felhasználás esetére is akad megoldás.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes