MV AGUSTA RUSH 1000

 Az MV Agusta júniusban indítja el a Rush 1000 „drag strip-inspirált” motorkerékpárjának gyártását. Az első motorok várhatóan a hónap végén gördülnek ki a hangárából, és várják kiváltságos tulajdonosaikat, akik online megrendelték az MV Agusta kereskedőhálózatán keresztül.

Az átlagos kinézetűnek nem nevezhető, Rush 1000 négy hengeres, 208 lóerős teljesítménnyel (212 LE Racing Kit-tel), és 300 km / óra feletti sebességével azokat kívánja megszólítani, akik nem félnek kiemelkedni a tömegből.

MV AGUSTA RUSH 1000


A stílus és az alkotóelemek együttese határozza meg a hiper meztelen „fenevad” fogalmát. Az aerodinamikus hátsó kerék burkolat a gyorsulási versenyeken használt technikai megoldást idézi, ezzel is utalást kívántak tenni a származására. Az MV Agusta a tervezés során felhasználta a Forma1 és a MotoGP versenyek tapasztalatait, hogy az újdonság egyedi motorozási élményt nyújtson, MotoGP teljesítménnyel. A nyolcszintű motor teljesítmény vezérlés és a gyorsulás felügyelő rendszer segít a rakétaszerű indulás kezelésében. Az EAS 2.1 gyorsváltóval egyszerűen és szórakoztatóan kezelhető a maximális biztonság mellett.

MV AGUSTA RUSH 1000

A Rush úttartásáért az elektronikus vezérlésű Öhlins EC rugózás, valamint az alumínium és acélrács váz felel, ezek az alkatrészek a Brutale 1000 RR-ről származnak. A megállásról Brembo Stylema féknyergek és Bosch 9 Plus Race ABS gondoskodik. A Rush 1000 az MV Agusta korlátozott darabszámú szériáihoz méltó alkatrészek felhasználásával készül. Ilyen a speciálisan kialakított fényszóróegység, a küllős első kerék, a minimalista hátsó váz, az utasülés, valamint az egyedi kipufogók. A színe tovább fokozza a stílus megjelenését és eleganciáját a metál matt sötét szürke, Mamba piros, matt fekete és bronz tónusokkal.

MV AGUSTA RUSH 1000

Az opcionálisan rendelhető Rush Racing Kit rendkívül könnyű titán kipufogó-hangtompító rendszert, egyedi szénszálas burkolatot, CNC-megmunkálasú egyedi alkatrészeket, szénszálas utasülés burkolatot, valamint egy speciális motorvezérlőt tartalmaz a teljesítmény növelése és optimalizálása érdekében. A limitált széria 300 darabos.
Timur Sardarov, az MV Agusta Motors S.P.A vezérigazgatója így mutatta be az újdonságot: A Rush 1000 gyártásával, jó úton haladunk a néhány héttel ezelőtt bejelentett ötéves tervünkkel kapcsolatban. Ahogy új tereket nyitunk, új szegmensekbe és új piacokra lépünk, az MV Agusta továbbra is olasz, exkluzív motorkerékpár készítő marad. Hű a teljesítmény, az elegancia és a legmodernebb technológia művészi alkalmazásához.

MV AGUSTA RUSH 1000

Biztos vagyok benne, hogy ez a hihetetlenül vonzó modell megfelel majd a büszke tulajdonosok elvárásainak.

Szöveg: Buny

Kép: MV Agusta

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes