KTM 390 Adventure Hepco & Becker kiegészítőkkel

A KTM bemutatta új 390-es Adventure névre keresztelt motorját. A sportos megjelenést sikerült párosítani a túra motorozáshoz elengedhetetlen összetevőkkel. A motor „átalakítása” során a fejlesztő csapat kitombolhatta magát, az eredmény magáért beszél, a típushoz kiegészítők széles választékát érhetik el a tulajdonosok a német gyártónál.

Tökéletes a rövidebb kiruccanásokhoz vagy a hétköznapi ingázáshoz a C-Bow tartó, és a hozzá csatlakoztatható táskák sorozata.

KTM 390 Adventure 2020 – Hepco & Becker


A hosszabb túrákhoz doboztartó és az illeszkedő kofferek között is megtalálhatja mindenki a számára legmegfelelőbbet.

KTM 390 Adventure 2020 – Hepco & Becker

Ha ezen túlmenően további tároló kapacitásra volna szükség, akkor felső doboz, és a rögzítéséhez szükséges Alu- vagy Easyrack konzol is rendelkezésre áll.

KTM 390 Adventure 2020 – Hepco & Becker

Kis hátsó táskához Minirack tartót ajánl a Hepco & Becker. Nagyobb poggyászok biztonságos szállítására a csomagtartó szélesítés jelenthet megoldást.

KTM 390 Adventure 2020 – Hepco & Becker

Pénztárcának, mobiltelefonnak a legjobb helye a Lock-it gyors csatlakozóval rendelkező tanktáskákban van. A védelmi funkciót ellátó kiegészítők terén is széles választékot kínálnak a KTM-hez.

KTM 390 Adventure 2020 – Hepco & Becker

A bukócső fekete vagy narancs színe tovább hangsúlyozza az egyedi megjelenést, és a lámpára szerelhető rács teszi igazi kaland motorrá. Az oldal támasz szélesítés laza talajon segít biztonságosan megállítani a motort, míg a fekete kézvédők védik a vezetőt, és növelik a komfortot.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes