IXS Tour LT Montevideo-Air S kesztyű

Egy enduro kesztyűnek különösen széles körű követelményeknek kell megfelelnie: Könnyűnek és rugalmasnak kell lennie, és mégis minden helyzetben megfelelő védelmet kell nyújtania a viselője számára. Az IXS Tour LT Montevideo-Air S kesztyűt változatos kaland motorozáshoz fejlesztették.

Az IXS csapata nem sajnálta az erőfeszítéseket, hogy a legszélesebb védelmet alakítsák ki az ujjaktól a mandzsettáig.

IXS Tour LT Montevideo-Air S


A kéz és a csukló szellőzése mellett, korlátlan mozgásszabadságot biztosít és véd a kövek és a gallyak okozta sérülésektől, a tépőzáras, széles mandzsetta megóvja a csuklót az ütésektől. Biztonsági szempontból releváns részeket megerősítették, példaként kiemelhető a bőr bevonat a hüvelykujjon. Ez a kesztyű megfelelő védelmet nyújt az aszfalton is, ennek ékes bizonyítéka, hogy megfelel az EN13594: 2015 szabvány előírásoknak.

IXS Tour LT Montevideo-Air S

Ugyanakkor a tökéletes tapadás megtartását is rendkívül fontosnak tartották, ezért esett a választás a hosszú élettartamú Amara anyagra, ami puha és kényelmes, kiváló tapadási tulajdonsága kiemelkedő. A könnyű textil belső béléssel együtt rendkívül biztos fogást ad fékezéskor, a tengelykapcsoló működtetésekor vagy gyorsításkor. Az ujjakon és a mandzsettáin lévő légies 3D Airmesh anyag, valamint a csuklónál és a levegőbemeneti nyílásokkal ellátott ujjvédőkön keresztül biztosított az optimális szellőzés.

IXS Tour LT Montevideo-Air S

A Tour LT kesztyű Montevideo-Air S mindent tud, amit egy igazán nagyszerű nyári kesztyűtől el lehet várni. Tulajdonságai és a neve már sugallja, tökéletes kiegészítője az IXS széles körben ismert és használt Montevideo kabátjának és nadrágjának. Az egyedi megjelenésű Tour LT Montevideo-Air S stílusa lenyűgöző, és a hét különböző színváltozat közül minden öltözékhez található megfelelő kesztyű. A mérettartomány S-től 3XL-ig terjed.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes