Ducati nyári ruha kollekció – 2020

A nyár végre megérkezett, és a Ducati minden motorosnak ajánlja új felsőruházati kollekcióját. A ruhadarabokat kifejezetten a legmelegebb évszakban uralkodó hőmérsékletre figyelemmel terveztek, nagy hangsúlyt fektetve a kényelemre és a biztonságra.

A Ducati szövet dzsekik és a pulóver könnyű, lélegző anyagból készülnek, és egyedi kialakítás jellemzi mindegyiket.

Ducati nyári ruha kollekció – 2020


A védő ruházat ipar legjobb márkáival együttműködve fejlesztették ki a sorozatot, hogy a motoros ruházatra vonatkozó szabvány támasztotta követelményeknek megfeleljenek.
Flow C3 kabát
A Drudi Performance által, kizárólag a Ducati számára tervezett Flow C3 egy lélegző és könnyű hálóból készült kabát. A vállon és a könyöknél Warrior-Lite védőelemeket tartalmaz, és a hát védő (külön megvásárolható) számára is kialakították a megfelelő méretű helyet. A Flow C3 kivehető béléssel rendelkezik, amely a három rétegből csak egy, a víz és szél álló membrán mellett. Férfi és női változatban kapható, ez a tökéletes dzseki nyári túrákhoz.

Ducati nyári ruha kollekció – 2020


Ducati Corse Tex Summer C2 dzseki
A Ducati Corse Tex Summer C2 színes szövetdzseki, a Dainese-vel együttműködve született. A háló és könnyű anyag keverékéből álló felsőt, kivehető belső szélálló béléssel látták el. Ez a nagyon szellős ruházat kifejezetten meleg és párás éghajlati viszonyokhoz, valamint nyárra készült. Alumínium betétekkel a vállán, kompozit védőelemekkel a könyökben, és Wave vagy Manis G2 hátvédő is vásárolható hozzá.

Ducati nyári ruha kollekció – 2020


Speed ​​3 kabát
Aldo Drudi által tervezett és az Alpinestars-szal együttműködésben gyártott Speed ​​3 kabát szintén a Ducati nyári sorozatának része. A vállon és a könyöknél levő, CE tanúsítvánnyal ellátott kivehető védőeszközök mellett, ez a ruházat belső zsebekkel is rendelkezik a Nucleon hát- és mellkasvédői számára. A háló és a szövet keveréke biztosítja a védő elemek stabilitását esés esetén. Nadrághoz rögzíthető, hogy jól illeszkedjen vezetés közben.
C1 pulóver
A motorkerékpár ruházatra jellemző védőelemeket építettek tipikus életmód-modellbe. A levehető kapucnis pulóver, kopásálló, aramid szálas fonalból készült erősítést kapott.

Ducati nyári ruha kollekció – 2020

A vállon és a könyöknél erősebb az anyag, valamint a Nucleon hátvédőnek (külön lehet rendelni) különálló zsebet alakítottak ki. Fitt megjelenés és kényelem a városi és szabadidős használathoz. Kifejezetten jó szolgálatot tesz, amikor nem kell CE tanúsítvánnyal rendelkező ruházatot hordani.
A nyári kollekció a
shop.ducati.com weboldalon vagy a Ducati kereskedőknél érhető el. A „Ducati Cares” program részeként garantált biztonsági intézkedéseknek köszönhetően az ügyfelek egyszerűen és biztonságosan kipróbálhatják a ruhákat a Ducati kereskedőnél.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes