Limitált Triumph Bonneville Tridays kiadás

Uli Bree és az LSL atyja Jochen Schmitz Linkweiler közösen egy gyönyörű kiadását hozták létre a Triumph Bonneville-nek. A 20 darabos limitált széria a
tökéletes eredménye két pozitív gondolkodású férfi közötti együttműködésnek. A Tridays Edition magán viseli Uli Bree-Triumph elképzelését, ugyanakkor a klasszikus Jochen Schmitz-Linkweiler Clubman verziója is látható.

A modern cafe racer nem csak a németországi Krefeldben látható, hanem az
ausztriai Newchurch-ba is ellátogat, az éves Tridays Mekkába.

A klasszikus Triumph Tridays szín alapot megtartotta a gép, de az alapmodell Triumph Bonneville-hez képest öntött felniken gördül. A különleges kiadás oka a brit márka örökségéhez kapcsolódó évfordulók: a TRIUMPH Tridays az ötödik kiadását, Hinckley az új Triumph korszak 20 éves jubileumát ünnepli idén június 25-27 között a világ legnagyobb TRIUMPH találkozóján ugyanabban az időben. Ez a kettősség vezetett egy jó üveg vörös bor (vagy kettő) mellett ülve, Bree & Schmitz Linkweiler urak egy standard Bonneville képét nézegetve, megossztották egymással ötleteiket, és az alapot átalakították egy modern Cafe Racer motorrá.

Az eredmény egy hihetetlenül agilis csomag, finom színekkel és Tridays klasszikus logóval, a kifinomult esztétikai és funkcionális LSL technológia ötvözetével. Remus kipufogó, YSS rugozó elemek vagy az egyedi részletek, mint a korlátozott  darab számot jelölés motor oldalfedelén teszik teljessé a képet. A Triumph Bonneville Tridays Edition megszerzésével, minden tulajdonos büszke lehet járművére, de a csomag tartalmaz az új kollekcióból Tridays polót, és még két éjszakát, ingyenes részvétellel, tárlatvezetésekkel és minden belépődíjjal a Tridays-Patch-ban (a csomag beváltható három éven belül).

A nyilvános bemutatója a Triumph Bonneville Tridays Edition-nak a TRIUMPH standon volt Bodensee-ben 2010. Január 29. és 31. között a Motorkerékpár kiállításon. Később, a motor még látható lesz a Motorkerékpár Vásáron Lipcsében, Münchenben, Dortmundban és Berlinben. Akik szélesebb körben érdeklődnek a konkrét modell iránt, a gyártó és TRIUMPH Tridays honlapján, www.tridays.com, www.lsl.eu több információval lehetnek gazdagabbak.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes