X-lite X-402 GT

Az X-lite X-402 GT új mércét állít fel a nyitott fejvédők piacán. Az új fejlesztésű modell alapját a jól ismert X-402 adta, technikai újításainak egy része pedig a Nolan N43 Airből érkezett. A kompozit héjas X-402 GT legfontosabb újdonsága a speciális kialakítású, kivehető állvédő, amelynek köszönhetően a típus nemcsak a nyitott, hanem a zárt sisakokra vonatkozó ECE homologizációt (P/J) is megkapta. Ez azt jelenti, hogy az állvédővel felszerelt X-402 GT a zárt sisakokéhoz hasonló védelmet nyújt viselője számára.

Az állvédő alsó felére szélterelő rögzíthető, a modell így nemcsak a nyári melegben, hanem a hűvösebb
hónapokban is kiváló választás.

További újdonság, hogy a felső szellőzőnyílások kezelése a módosított kialakításnak köszönhetően egyszerűbbé vált. Az X-402 GT a legtöbb X-lite bukósisakhoz hasonlóan hat különböző méretben lesz kapható, amelyekhez három különböző nagyságú külső héj tartozik (XS/S, M/L, XL/XXL). Ennek köszönhetően a sisak súlya, térfogata és légellenállása a lehetséges minimumon marad, illetve arányban áll viselője testméretével. A prémium kategóriás X-402 GT-hez alapáron jár az NFRS páramentes belső plexi, a VPS beépített napellenző, az Unitherm Light kivehető-mosható bélés, a Lexan OQ-ból készített plexi, a dupla D gyűrűs csat és az N-Com X-Series kommunikáció előkészítés.

Az X-402 alaptípus szintén változott, ezentúl X-402T néven lesz kapható. Felár ellenében ehhez a modellhez is megvásárolható lesz a kivehető állvédő.

Kép és szöveg: EuroMotor

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes