Kappa bukósisakok

Hamarosan új sisakmárkával bővül az EuroMotor Kft. kínálata, 2011 februárjától a Kappa motoros fejvédői is kaphatók lesznek a cég budapesti üzletében. Az olasz gyártó mindegyik utcai kategóriában – zárt, felnyitható, nyitott – kínál bukósisakot, és gyermekeknek szánt modell is szerepel a kínálatukban.

A Kappa bukósisakok a középkategóriában megszokott minőséget kínálják rendkívül kedvező áron, így elsősorban azok számára jelentenek vonzó választást, akik színvonalas, ugyanakkor kiváló ár-érték arányú sisakot keresnek.

A felnyitható túrasisakra vágyóknak, a Kappa a KV-1-et ajánlja. A technopolimer héjjal készülő modellt antiallergén kivitelű, kivehető és mosható béléssel, beépített napellenzővel, karcmentes plexivel, páraterelő betéttel és mikrometrikus csattal látták el. Az 1780 gramm (+/- 50 gramm) súlyú KV-1 XS és XXL közötti méretekben, fényes fehér, fényes fekete és matt fekete színben kapható, bruttó kiskereskedelmi ára 58.000,- Ft. A nyitott KV-2 és KV-3 a chopperesek, városi motorosok és robogósok számára készült. Mindkét sisak
technopolimer héjat kapott, bélésük antiallergén kivitelű, kivehető és mosható, állszíjuk pedig mikrometrikus csattal rögzíthető.

A KV-2 kisebb méretéről (1050 +/- 50 gramm) ismerhető fel, a KV-3 kicsivel többet nyom a mérlegen (1300 +/- 50 gramm), viszont a mélyebbre nyúló plexi révén nagyobb szélvédelmet biztosít. Mindkét nyitott modell XS és XL közötti méretekben, gyöngyház fehér vagy matt fekete fényezéssel választható, áruk egységesen 21.000,- Ft. A KV-4 a Kappa legsportosabb fejvédője. A zárt modell héja szintén technopolimerből készül, bélése antiallergén kivitelű, kivehető és mosható, csatja mikrometrikus, plexije karcmentes. A KV-4-et beépített napellenzővel is felszerelték. Az 1500 gramm (+/- 50 gramm) súlyú sisak XS és XL közötti méretekben, gyöngyház fehér és fényes fekete színben kerül piacra. A KV-4 listaára 37.000,- Ft.


A gyermekeknek szánt Bubble technopolimer héjjal, antiallergén béléssel, karcmentes plexivel és gyors kioldós csattal rendelkezik, súlya 850 gramm (+/- 50 gramm). A Bubble fényes fehér és rózsaszín fényezéssel kapható, és jár hozzá két matricaszett is, amelyek segítségével a gyermekek kedvük szerint díszíthetik sisakjukat. A modell listaára 19.500,- Ft. További információk a www.euromotor.hu és a www.kappamoto.com honlapon.

Kép és szöveg: EuroMotor

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes