Kiegészítők az utazáshoz, Triumph módra

A Triumph két új Tiger 800-as modelljét jól fogadta a piac, hiszen az egyik egy sokoldalú mindentudó, a másik egy speciális motor a kalandvágyóknak. A motorok bevezetésével egyidejűleg már napvilágot láttak a kiegészítők is, amelyekkel egyedivé tehetőek az újdonságok. A felszereléseknél nagy hangsúlyt kapott a minőség és a felhasználó barát kialakítás. A kiegészítők nem csak tökéletesen illeszkednek, a minőségük is biztosított, emellett nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetőek.

Az ötven új kiegészitő felszerelés mindenki számára az egyedi igényeihez illeszthető. Ilyen például a széria plexihez kapható állító mechanika, vagy a magasabb túra plexi.

A tárolási kapacitások növelése érdekében bekerült a kínálatba az utas ülésre felhelyezhető táska, vagy az oldalra felszerelhető dobozok. Az utazási komfort növelése fontos a túra enduro szegmensben, főleg akkor, ha trón fosztásra készül egy márka.

Akinek kisebb szállítási kapacitás is elég a városi közlekedéshez, az biztosan a tanktáska mellett teszi le voksát. A világutazók számára elengedhetetlen bukócső vagy a GPS tartó is megvásárolható mostantól.

A terepezők szívesen válogatnak majd az olajhűtő és fényszóró védőket bemutató oldalak között. Az elektromos rendszerhez nagyobb teljesítményű generátor is választható, amely szolgálja a kiegészítő fényszórókat az éjszakai utazáshoz, vagy a markolat fűtést a hidegebb napokra. A speciális kiegészítők közül szót érdemel, az erősített, öntött kerekekhez csatlakoztatható gumiabroncs nyomás jelző.

A műszer közvetlenül a műszerfalra továbbítja az információt a kerekektől. A középtámasz is bekerült a kapható felszerelések közé, hogy a márka hű motorosok a kereskedőnél válogassanak a kezdetektől, ne vigyék más gyártókhoz az erre szánt pénzt.

Kapható még a keményebb megjelenés és hang érdekében Arrow Slip-on hangtompító, amely rendelkezik az európai kibocsátási normákra vonatkozó tanúsítvánnyal. A tartozékok kiválasztása egyszerű, egy egér kattintással a kívánt alkatrésszel lehet felszerelni a meglévő modellt a www.triumphmotorcycles.com oldalon.

A gyártó helyesen döntött, mert a bevezetés pillanatától rendelkezésre állnak azok a kiegészítők, amelyek egyedivé, vagy éppen praktikussá teszik a motorokat a tulajdonosok számára.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes