10. jubileumi kiadású V-Rod és átdolgozott Night Rod Special 2012

A Harley-Davidson a nagy teljesítményű V-Rod motorok 10. évfordulóját egy 2012-es V-Rod modellel ünnepli meg, amelyhez felfrissített Night Rod Special és V-Rod Muscle változat is érkezik. A 2002-ben bemutatott eredeti V-Rod motoroknak köszönhetően új irányt vettek a Harley-Davidson fejlesztések.

Az 1130 cm3-es, 60-fokos V-twin blokkok felülvezérelt szelepezéssel, vízhűtéssel és 9000-es fordulatszámmal érkeztek az akkori piacra.

A drag versenyek ihlette egyedi építésű erőgép V-motorjával, alu kerekeivel, kívül vezetett vázával és alu idomaival a Harley-Davidson új stílust teremtett. 10 év alatt a H-D V-Rod család több taggal is bővült. A V-Rod volt az alapja a 2007-es egyedi építésű drag motornak, a Custom Vehicle Operations V-Rod Destroyer modellnek. A fejlesztések révén jutott el a Harley-Davidson Screamin’ Eagle/Vance & Hines V-Rod motor a Pro Stock gyorsulási bajnokság négyszeres megnyeréséhez.

2012-ben a Harley-Davidson a V-Rod modellekkel azokat a motorosokat kívánja elérni, akik fontosnak tartják az egyedülálló teljesítményt és stílust. Minden 2012-es V-Rod a legújabb Revolution motorblokkal felszerelt, amely egy 1250 cm3-es, vízhűtéses V-blokk, dupla felső vezérléssel, négyszelepes hengerfejjel és elektronikus befecskendező rendszerrel (ESPFI). Az erőforrás csúszó kuplungot és karbon erősítésű szíjhajtást kapott. A Michelin Scorcher radial gumi hátul 240 mm széles. A Brembo duplatárcsás fékek ABS fékrendszerrel segítik a megállást, amelyet széria felszereltségként kínál a gyártó, ahogy a Smart Security rendszer és a kulcs nélküli indítás is minden V-Rod modell alapfelszereltsége.

Night Rod Special
Az új hátsórésszel, könnyített kerekekkel, átalakított üléspozícióval, valamint új lábtartókkal és kormánnyal felszerelt Night Rod Special sötét színekben pompázik. Az újra hangolt első és hátsó futómű könnyed kormányzást ígér. A teljesítményre éhes erőgép fekete színben adja leginkább a hamisítatlan Harley élményt.

Gumi ágyazású, vízhűtéses, 1250 cm3-es Revolution blokk elektronikus hengerenkénti
befecskendező rendszerrel (ESPFI); 125 lóerő / 8,250 fordulaton ; 111 Nm / 7,250 fordulaton. Egyenesen hátraívelt kipufogó dupla dobokkal, fekete véggel és hővédőkkel.Feketére fújt motorblokk, fekete díszítő elemekkel. Fekete váz, kormány, első villa, befogók és idomok. Fekete váz, kormány, első villa, befogók és idomok.
Versenymatricázás a légszűrőn és a hátsó sárvédőn. Sportos első sárvédő festett merevítővel.  240 mm-es hátsó gumiabroncs.

ÚJ fekete, ötküllős mart alu kerekek, amelyek 1,4 kg-al könnyebbek az előző modellhez
képest

ÚJ hátsó idom és LED- es hátsó lámpa

ÚJ hátra hajlított kormány, mely a kezelőszerveket 7,62cm-el közelebb hozza

ÚJ előretolt és átalakított lábtartók valamint pedálok

ÚJ hangolású első rugóstag

ÚJ kétszintes ülés egyedi varrással

ÚJ stílusú, fekete tükrök

ÚJ grafika, a V-Rod 10. évfordulós emblémával ellátva

V-Rod 10th Anniversary Edition

Az egyedülálló V-Rod modellt csak 2012-ben gyártják ezüst fényezéssel, azonos színű vázzal, így kiemelkedik a V-Rod modellek közül. Extra krómozott és polírozott elemekkel rendelkezik a blokkon, a kipufogón és a műszerfalon. Alapvetően megegyezik a  Night Rod
újdonságaival, de a jubileumi kiadás  mégis eltér az újdonságtól:

Új ezüst, ötküllős mart alu kerekek, amelyek 1,4 kg-al könnyebbek az előző modellhez
képest

ÚJ hátra hajlított, polírozott kormány

Új hangolású első futómű ezüst és polírozott részekkel

ÚJ kétszintes ülés egyedi varrással

ÚJ stílusú, krómozott műszerfal

ÚJ grafika, a V-Rod 10. évfordulós emblémával ellátva

ÚJ krómozott blokk platina deknikkel és hengerfejjel

V-Rod Muscle

Ez az egyedülálló erőgép a teljesítmény szerelmeseinek készült, akik szeretik az erőt és fegyelmet. A stílusos megjelenés megmutatkozik a széles légszűrő fedélben, az oldalsó légcsövekben, továbbá a dupla és krómozott kétoldalú kipufogóban és annak fekete végeiben. A 240 mm széles hátsó gumit egy átalakított hátsó rész és egy levágott sárvédő rejti el. A mélyen ültetett ülés megfelelő testtartást biztosít a forradalmi V-Twin blokk erejéhez.

ÚJ V-Rod 10. jubileumi embléma, Fekete, ötküllős mart alu felnik, Sportos első sárvédő és fekete hátsó idom, Polírozott alumínium kormány beépített emelővel, Levágott hátsó sárvédő, Rácsos, krómozott légszűrő fedelek, Azonos színű hűtőidomok, LED-es
tükörbe épített irányjelzők, LED-es egyrészes lámpa a fék/lámpa/irányjelző fényekkel, 43 mm átmérőjű fordított villa, Stílusos hátsó futómű fekete rugókkal, Alacsony,
drag-stílusú két személyes ülés.

További részletek: www.harley-davidson.hu 


Kép és szöveg: Stern Communications

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes