Útra készen!

A Suzuki V-Strom 650 ABS genetikailag a túrázásra lett programozva. Ideális az
autópálya használatra, és nem fél a piszkos, poros útszakaszoktól sem, ha le kell térni az aszfaltról. A népszerű modell néhány érdekes újdonsággal lett gazdagabb a Givi jóvoltából.  Az új V-STROM kész a tartozékokkal az igazi felfedézesekre.

A cég jó munkát végzett a DL 1000-nél, de már itt van az új 650 ABS. Csak fel kell pakolni, és útnak indulni a kiegészítőknek köszönhetően. A motor védelme érdekében a két oldalon körbefutó bukócsövet helyeztek el, és egy alu karter védőt készítettek az alsó blokk alkatrészek védelme érdekében.

Ezek az alkatrészek csak 2012 márciusától lesznek kaphatóak. A menet kényelem javítására készült szélvédők közül az egyik 52 x 46 cm méretű (3101DT), a másik 12 cm magasságban állítható (AF3101). A plexik pontosan illeszkednek az eredeti alkatrészek helyére. Esztétikus és hasznos a kiegészítő halogén fényszóró (S310) az éjszakai motorozás során. Ezek a motorra kerülnek az idom két oldalára, és a kormányról külön kapcsolóval lehet üzemeltetni. A csomagok elhelyezésére bőséges választékkal rendelkezik a gyártó. Gyakorlatilag minden típusú rögzítő készlettel, minden hátsó és oldalsó doboz felszerelhető a V-Strom-ra. Az SR3101 és PL3101, a MONOKEY sorozatból a legkeresettebb Trekker dobozokkal, amelyek erős négyszögletes alumínium kivitelben készülnek. A PLR3101 gyors rögzítő kittel, ez lehetővé teszi a felrakást és az eltávolítást egy szempillantás alatt. Ezt az opciót az extrémebb vállalkozásokhoz ajánlják.

Az alumínium hátsó csomagtartó SRA3101 Monokey rögzítéssel, előző esetben SR3101M a Monolock rendszerhez készül. Végül, de nem utolsósorban, a PLX3101 cső keresztmetszetű tartó a MONOKEY V35 “áramvonalas” oldal dobozokkal a hétvégi kiruccanásokhoz, vagy a normál utazásokhoz. A dobozok természetesen színben illeszkednek a motorkerékpárhoz. Az új V-Strom-hoz tervezték a BF01 tanktáska tartót, amelyre a peremének köszönhetően egy kattintással  felcsatolható.a T491 táska17 liter űrtartalommal, hogy a túrához szükséges összes csomag elférjen.

Szöveg Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes