NAVIGATOR Stylmartintól

Ördögien egyszerű név egy csizmának, ami hitelesen képviseli a túra stílust, egyben rugalmas, könnyű és megfelelő védelemmel rendelkezik A neve alapján egy enduro csizma jutna eszébe bárkinek, de kinézetre ez egyáltalán nem tűnik motoros lábbelinek. Próbáljon meg valaki motoros bakancsot keresni, kettős zárással, több mint valószínű egy találat lesz, és ez a Stylmartin Navigator.

Ez az egyedülálló funkció teszi különösen vonzóvá azoknak, akik egy feltűnés mentes, könnyen fel-és levehető csizmára vágynak. Akik vastagabb alsó lábszárral rendelkeznek, szintén elégedettek lesznek, az állítási lehetőségnek hála.

Tehát a  Navigator nem csak a fiatalabb generáció számára jelent alternatívát, hanem a tapasztalt öreg motorosok lábán is jól fog állni. Számukra is elérhető  a 2000-es évek Touring stílusa. A cipzár és az állítható tépőzáras pánt kombinációja a csizma mindkét oldalán tovább szélesíti a felhasználás lehetőségeit. A Navigator további jellemzője a könnyedség, de nem nélkülözi a szükséges
védelmet
,  és egyúttal a parkolótól távol eső látnivalókhoz vezető gyalog úton is kellemes
társ lesz
. Jellemezhetnénk „kettő az egyben”  reklám szlogennel, de ez akkor is a túra
motorosoknak készült, figyelembe véve igényeiket. 
A Navigator fél hosszú bakancs puha, tiszta bőrből készül, részleteiben finoman kidolgozott és elegáns. A vízálló és lélegző belső bélés  szárazon tartja a lábat még esős időben is. A belső és külső megerősített protektorok védik a lábat a sérülésektől. A mérettartomány 38-47 közötti, ami nők és férfiak számára elérhetővé teszi a Navigátort. További információkkal a hazai forgalmazó szolgál az érdeklődőknek.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes