Clover TRIFORCE, a forradalom itt kezdődik

Ha viseled, akkor alig hiszed el, hogy ez létezik! Úgy néz ki, mint egy erős bőrdzseki, amely kiváló kidolgozásával már messziről mutatja, hogy típus jóváhagyással rendelkező ruhadarab. A Triforce kabát, egy csoda a maga nemében, mert a legnagyobb védelmet nyújtja a bőrkabát piacon!


A kabátot
cserzett tehénbőrből gyártják Olaszországban, és illeszkedik az új generációs védelmi szintekhez. Ezek teljesítése érdekében a legjobb kidolgozási minőséget garantálják.

Az eredmény magáért beszél, felső osztályba tartozó bőrdzseki, amely a tanúsítvány szerint: az első kabát, mely a CE EN 13595 2. szint elérésével büszkélkedhet. Ez a szabvány rendelkezik jelenleg a legmagasabb biztonsági előírásokról a motoros védőruházatok terén. A Triforce-t a laborvizsgálatok alatt kitették különféle hatásoknak, hogy mérni tudják mennyire ellenálló lesz egy baleset bekövetkezése esetén. A folyamatos kopási próba során több mint 7 másodpercet bírt ki, a varrás repesztőszilárdsága 8 légkör nyomásnak ellenáll. Más vizsgálatokat végeztek annak bizonyítására, hogy a belső ütés elnyelő protektorok a megfelelő pozícióban maradjanak, ha védelmi képességükre szükség van. Az olasz Clover központja folyamatos minőség ellenőrzést végez minden védelmi képességet befolyásoló anyaggal, és végső ellenőrzésnek vetik alá minden egyes ruhadarabjukat, hogy a minőséget tartani tudják. Alapvetően a Triforce felhasználási körzete a város, ahol a biztonság rendkívül fontos. Ha ezt a dzsekit a hozzátartozó bőrnadrággal együtt viseli a motoros, biztos lehet abban, hogy mindkettő ugyanazt a szabvány szintet képviseli a biztonság terén.

A lista műszaki paraméterei meglehetősen hosszúak. Rövid emlékeztető ebből: kivehető thermo-climacontrol bélés, stretch szövet és rugalmas szellőzők a kabát több részén, Multifit cippzár amelyek lehetővé teszik, hogy a kabát és nadrág jól illeszkedjen akár különböző méretek esetén is (pl. 50-es méretű kabát az 52-es vagy 48-as méretű nadrággal). Összefoglalva, ezt már nem hagyhatja figyelmen kívül egy gyártó sem, hogy apránként, a motorkerékpár ruhaiparban változni fognak a dolgok, fontos jelzések érkeznek különböző piaci irányokból, ezt figyelembe véve alkotta meg a Clover a Triforce-t. Ezzel kívánja bizonyítani az európai gyártó, hogy lehetséges garantálni a védelmet sokkal magasabb szinten, a jó illeszkedés és kényelem mellett. Kínált méretek 46 48 50 52 54 56 58. Kapható színek: fekete / fehér, fekete / fekete. További információkkal a hazai képviselet áll az érdeklődők
rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes